Egy ötlet: így lehet címlapra kerülni

A MagMyPic weboldalon pár kattintással elérhetjük, hogy képzeletbeli magazinok címlapképének helyére a saját magunk által feltöltött fotó kerüljön. A felhasznált kép JPEG, GIF vagy PNG formátumú lehet. A feltöltés után az ablak baloldalán azonnal megjelenik a fotó, míg  jobbra láthatjuk azokat a magazin címlapokat, amik közül válogathatunk. Pillanatnyilag több, mint 50 címlap van a kínálatban.



Amint rákattintunk egyre, azonnal láthatjuk, hogyan néz ki az oldal a saját képünkkel. Mivel a különböző magazinoknál különböző helyeken és különböző méretben helyezkednek el a szöveg-elemek, ezért a fotónkat úgy kicsinyíthetjük, nagyíthatjuk és mozgathatjuk, hogy az tökéletesen mutasson. Amikor elégedettek vagyunk az eredménnyel, a Save and Continue gombra kattintva láthatjuk az elkészült címlapot. Innen kimásolhatjuk azt a kódot, amit azután beilleszthetünk saját weboldalunkba, de könnyen közzé is tehetjük alkotásunkat a legnépszerűbb (külföldi) közösségi oldalakon. Ezek között megtaláljuk például a Facebook-ot, MySpace-t, Blogger-t, Hi5-ot  vagy a Multiply-t.
A kész címlap alatt található kis négyzettel tudjuk engedélyezni, hogy  bekerüljön-e a MagMyPic nyilvános gyűjteményébe, ahol azután a látogatók szavazhatnak rá.


Népszerű bejegyzések