2009. május 7.

Elképesztő trükk internet böngészőkkel

Az interneten sok csodálatos dolog található, de a következő bűvésztrükkel minden ismerősünket ámulatba ejthetjük. Bemutatjuk, hogyan lehet mágikus repülésre bírni a böngészőnkben megjelenő képeket.

A trükk hozzávalói:
egy darab böngészőprogram (Internet Explorer, Firefox, Flock, Safari)
egy mágikus varázsigeHa már elég sok nézőt és kíváncsiskodót magunk köré gyűjtöttünk, irányítsuk a böngésző programunkat a Google képkeresőjéhez (images.google.com).
Keressünk egy tetszőleges kifejezésre.
Amikor megjelenik a találati oldal, a sok kis képpel, mormoljuk el a varázsigét, azaz a böngésző cím mezőjébe, ahova az URL címeket szoktuk írni, másoljuk be a következő scriptet (ne törjük meg a sort, mert néhány böngésző ilyenkor nem veszi figyelembe a folytatást):

javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI= document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i<DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5; DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5}R++}setInterval('A()',5 ); void(0)


Ez egy jó hosszú sor lesz, de ne aggódjunk, csináljunk néhány varázskört a kezünkkel, majd nyomjuk meg az Entert. Ebben a pillanatban az oldalon látható kis képek felemelkednek és mágikus körtáncba kezdenek.
A trükk más, kis képeket tartalmazó webhelyeken, például a Myspace oldalain is működik.

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...