Arcfelismerő mosdó csap, email olvasóval

Már mindenhonnan az internet folyik, még a fürdőszobai csapból is. Ráadásul nem átvitt értelemben, mert a legújabb intelligens csaptelep arcfelismerésre és internetezésre is alkalmas.

Az iHouse legújabb terméke, a Smart Faucet kívül-belül a jövőt idézi. A futurisztikus megjelenés különleges szolgáltatásokat rejt. Ilyen például az arcfelismerés, ami leginkább arra használható, hogy a csap minden rendszeres használója pontosan olyan hőmérsékletű és erősségű vízsugarat kapjon, amilyet be szokott állítani magának. Ezt a beállítást csak egyszer kell elvégezni, ha legközelebb a csaphoz hajolunk, pontosan olyan melegségű és erősségű vízsugár fog elindulni, amilyenre számítunk. A biztonság kedvéért vizuálisan is ellenőrizhetjük a hőmérsékletet, mert a beépített kék és piros LED-ek a hideg és forró víz keverésének arányában világítják meg a vízsugarat.

A csap felső részén található (természetesen vízálló) érintőképernyő nem csak az arcokhoz rendelt vízadagolás beállítására szolgál. Segítségével lekérdezhetjük a külső hőmérsékletet, megnézhetjük naptárunkat, így a reggeli tisztálkodás közben megtudhatjuk, milyen találkozóink, megbeszéléseink lesznek aznap. A csodacsap internet csatlakozással és beépített elektronikus levél olvasóval is rendelkezik, így annak sincs akadálya, hogy fogmosás közben átfussuk legújabb email-jeinket.

Népszerű bejegyzések