Ébredjen online kakaskukorékolásra!

Annak ellenére, hogy már a legtöbb elektronikus eszköz képes ébresztőóraként is működni, érdemes kipróbálni a legújabb, weboldalról elérhető vekkert.

A Swiss Made logóval díszített online ébresztőt, a Kuku Klok-ot két hatalmas panel segítségével állíthatjuk be. Az ébresztési időpont megadásánál segítségünkre van egy kis óra is, amelyik a pillanatnyi időt mutatja. A beállítás második lépése, amikor megadjuk, milyen hangra szeretnénk ébredni. Alapértelmezésként a kakaskukorékolás van beállítva, de választhatunk csengőórát, digitális órát vagy gitárszólót is. A hanghatásokat a Preview sound gombbal ellenőrizhetjük. Ha minden beállítást elvégeztünk, akkor a Set Alarm gombbal tudjuk élesíteni az ébresztőt. Ha erre akarunk ébredni, akkor természetesen nem szabad kikapcsolni a számítógépet és a hangszórókat. Internet kapcsolatra azonban a beállítás elindítása után már nincs szükség.
A leginkább játéknak jó online ébresztőt használhatjuk a hagyományos vekker helyett is, de ideális megoldás, ha nem szeretnénk, hogy főnökünk szakítsa meg kis munkahelyi szunyókálásunkat.

Népszerű bejegyzések