Képernyővédő a világ legizgalmasabb videóiból

Sokan megkérdőjelezik a képernyővédők hasznosságát, azonban egy-egy látványos példányt mindenki szívesen kipróbál. A Blinkx programjával az interneten megtalálható legjobb videók nézésével tölthetjük el pihenő időnket.

Ha videó tartalmakra keresünk az interneten, érdemes speciális keresőket is használni. Ilyen például a Blinkx, amellyel jelenleg több, mint 35 millió órányi mozgókép közül tudjuk megtalálni, amire kíváncsiak vagyunk. A sok videó közül a legjobbakból, legnépszerűbbekből képernyővédőt is készíthetünk. A www.blinkxbeat.com oldalról ingyenesen letölthető, kis méretű program telepítés után beépül a képernyővédők közé, így beállíthatjuk, hogy teljes képernyőn, automatikusan induljon.

Működés közben úgy érezhetjük, mintha egy olyan tévét néznénk, amin gyakran nyomogatja valaki a csatornaváltó gombot. A rendszerben található videók általában pár percesek, így garantált, hogy változatos videókkal tudjuk kitölteni az időt, amikor csak ülünk a számítógépünk előtt. A megjelenő videókat azzal befolyásolhatjuk, hogy az egér megmozdításával négy nagyméretű gomb jelenik meg, amikkel vezérelhetjük a lejátszást. Pontosabban választhatjuk, hogy megismételjük az éppen látott videót vagy még mielőtt befejeződne, ugrunk a következőre. Ezen kívül egy felfele és egy lefele mutató ujjal szavazhatunk, hogy mennyire tetszett a videó. Ebből azután a rendszer egy idő után következtet érdeklődési körünkre, így előbb-utóbb csak olyan anyagok fognak megjelenni, amelyek megfelelnek az ízlésünknek.

Népszerű bejegyzések