Szexi bombázók, nagy felbontású háttérképeken, ingyen

Egy hatalmas és ingyenes gyűjteményt ajánlunk, amiből ingyen válogathat az, aki ki saját monitorának hátterét szexi hírességekkel szeretné feldobni.

A HD Desktop Wallpapers oldalon több ezer letölthető és magán célra ingyenesen használható háttérképet találhatunk. A képek mindegyike több különböző felbontásban is elérhető, 1024x768, 1280x1024 vagy a széles képernyőt használók, 1600x1200 képpontos változatot is találnak.

Ha az eredeti célunknál maradunk és csinos hölgyekkel szeretnénk feldobni számítógépünk hátterét, akkor a Female Celebrities kategórián kell “átrágni” magunkat. Ebben pillanatnyilag 1556 kép tallálható. Ennyit elég nehéz végignézni, így érdemes azokban az alcsoportokban kutatni, amelyekbe kedvenc hírességünk tartozik, nevének nevének kezdőbetűje alapján.
A bőséges kínálatból biztos mindenki tud magának válogatni és letölteni annyi képet, hogy gyakran tudja cserélgetni munkaasztala hátterét.
Akik pedig bombázók helyett inkább a természet szépségeiben szeretnének gyönyörködni, azok több, mint száz nagy felbontású fotót találnak az oldal Nature and Scenery válogatásában.

Népszerű bejegyzések