2009. június 23.

Szexi bombázók, nagy felbontású háttérképeken, ingyen

Egy hatalmas és ingyenes gyűjteményt ajánlunk, amiből ingyen válogathat az, aki ki saját monitorának hátterét szexi hírességekkel szeretné feldobni.

A HD Desktop Wallpapers oldalon több ezer letölthető és magán célra ingyenesen használható háttérképet találhatunk. A képek mindegyike több különböző felbontásban is elérhető, 1024x768, 1280x1024 vagy a széles képernyőt használók, 1600x1200 képpontos változatot is találnak.

Ha az eredeti célunknál maradunk és csinos hölgyekkel szeretnénk feldobni számítógépünk hátterét, akkor a Female Celebrities kategórián kell “átrágni” magunkat. Ebben pillanatnyilag 1556 kép tallálható. Ennyit elég nehéz végignézni, így érdemes azokban az alcsoportokban kutatni, amelyekbe kedvenc hírességünk tartozik, nevének nevének kezdőbetűje alapján.
A bőséges kínálatból biztos mindenki tud magának válogatni és letölteni annyi képet, hogy gyakran tudja cserélgetni munkaasztala hátterét.
Akik pedig bombázók helyett inkább a természet szépségeiben szeretnének gyönyörködni, azok több, mint száz nagy felbontású fotót találnak az oldal Nature and Scenery válogatásában.

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...