Túlvilági utazásokat szervező iroda

Lassan már nincs olyan hír és oldal az interneten, ami igazán megdöbbentene minket. Egy túlvilági utazásokat kínáló iroda azonban az első döbbenet után mindenkit elgondolkoztat: felkészültünk-e már a másvilági életre.

A http://www.reserveaspotinheaven.com/ illetve a http://www.reserveaspotinhell.com/ oldalon arra van lehetőség, hogy lefoglaljuk a helyünket a mennyben vagy a pokolban. Ez utóbbit talán nem sokan választják önszántukból, de biztosan van, akit szívesen pokolra küldenének. Vallástól függetlenül leköthetjük végső utazásunkat. Az oldal arra buzdít bennünket, semmit se bízzunk a véletlenre és főleg a jövőre. Már most foglaljunk helyet egy végső utazásra a menny kapuin vagy a pokol tűzfalán :-) keresztül. A szokatlan üzleti ötlet arra buzdít, hogy mindent időben elrendezzünk. Végső utunkat is.

Különböző ajánlatok közül választhatunk. Megvásárolhatjuk jegyünket, azonosító kártyát kapunk, 101 jó tanácsot az utazáshoz, sőt VIP jegyet is kérhetünk, amivel a nagyközönség elől elzárt területekre is könnyedén bejuthatunk majd. Bár a kiválasztott jegyet valóban kézhez kapjuk, a halál utáni eseményeket semmilyen kártya sem biztosítja. Az árak kialakításánál figyeltek arra, hogy mindenki számára megfizethető. elérhető legyen a szolgáltatás. 12 és 15 dollár körül mozognak az árak, de létezik természetesen csoportos jegy is, így garantálhatjuk szeretteink helyét is, mielőtt betelne valamelyik úticél. Az oldal készítői szerint ez a kis csomag remek ajándék lehet szeretteink számára, hiszen biztosítjuk gondtalan utazásukat haláluk után is. Ráadásul, teljes ár-visszafizetési garanciát vállalnak arra az esetre, ha valami nem úgy történne utolsó utunk során, mint ahogy azt megrendeltük.

A hír morbidnak tűnhet, pedig még nem is említettünk minden extrát. Vásárolhatunk angyalszárnyat. Ehhez azonban előbb el kell végezni egy repülőiskolát, sőt vizsgáznunk is kell. Nem hibázhatunk, hiszen csak akkor szerezzük meg a képesítést, ha útban a mennyország felé, mindent úgy teszünk, ahogy azt a nagykönyvben megírták.
Az oldalon elolvashatjuk a leggyakrabban felmerülő kérdéseket és válaszokat. Így például kiderül, hogy már házi kedvenceink túlvilági jövője sem marad bizonytalan, hiszen számukra is megvásárolhatjuk a biztos helyet magunk mellett a mennyben vagy a pokolban, ki melyiket választja.
A szolgáltatás legnagyobb előnye, hogy előre kiderülhet a mi döntésünk nyomán, hova kerülünk, nem kell azt az égiekre bízni.

Népszerű bejegyzések