11 meghökkentő USB memória

A számítógépes adatok tárolásának legkényelmesebb módja a kis méretű USB memória. Válogatásunkban bemutatjuk ezek legkülönösebb megjelenési formáit.
Idehaza nem biztos, hogy könnyen meg tudjuk ezeket vásárolni, de a gyűjtemény minden darabja megtalálható az Amazon kínálatában.


Amerikai foci labda (20 USD)

Az amerikai foci hazai rajongói számára is tökéletes ajándék lehet ez az 1 Gbájtos kapacitású, kemény műanyagból készült labda, amit szétnyitva férhetünk hozzá az USB csatlakozóhoz.

Üvegnyitó (8 GB/40 USD)

A 1, 2, 4, 8 és 16 Gbájtos tárolón több film is kényelmesen elfér, amiknek megnézése előtt ezzel az eszközzel a sörös vagy kólás üvegeket is ki tudjuk nyitni.

Hamburger (20 USD)

Ennivalónak elég kicsi, igaz a tároló kapacitása sem túl nagy. Mindössze 1 Gbájtos változatban kapható ez a hamburger.

Pizza (20 USD)

Aki jobban szereti az olasz konyhát, annak a pizza szeletet tudjuk ajánlani. Információink szerint a szintén 1 Gbájtos eszköz csak egyetlen ízesítéssel kapható.

Fánk (20 USD)

Az ételeket mintázó USB memóriák közül ne felejtsük ki a csokoládés fánkot se, ami ugyancsak 1 Gbájt adat tárolására képes, azonban megjelenése első ránézésre nem túl étvágygerjesztő.

Karórába rejtett memória (50 USD)

A 4 Gbájtos tárolóhoz egy karóra is jár, pontosabban ebben az órában lehet tárolni, amikor éppen nem használjuk. Titkos adatcserékhez lehet leginkább ajánlani, hiszen észrevétlenül vihetjük magunkkal bárhova.

A legkisebb (22 USD)

A fejlődés sohasem áll meg, így lehet, hogy hamar elveszíti első helyezését ez a memória. Pillanatnyilag azonban ez a 8 Gbájtos eszköz áll a dobogó legtetején. További érdekessége a méretén kívül, hogy víz- és mosás álló, így akkor is megőrzi adatainkat, ha véletlenül a mosásra szánt ruhánk zsebében marad.

Öngyújtó (50 USD)

A 8 Gbájtos tároló egy öngyújtó alján található csatlakozóval illeszthető a számítógép USB portjába. Az álcázás ennél az eszköznél is tökéletes, ha valakinek tüzet adunk vele, nem is gondol rá, hogy más funkciója is lehet ennek az öngyújtónak.

Radír (10 USD)

Ez az eszköz a múlt és a jelen találkozása. Egy manapság már egyre ritkábban használt iskolai, irodai eszközbe építették be ezt az 1 Gbájtos tárolót. Az adathordozó elrejtése ebben az esetben is tökéletes, az avatatlanok csak ceruzával írt hibás sorok eltüntetésére fogják használni.

Villanykörte (20 USD)

Vigyázat! Kinézete ellenére nem ajánlatos ezt a memóriát egy lámpa foglalatba csavarni. Szerencsére a mérete egyetlen villanyégő szabvánnyal sem egyezik. A valódinál kevésbé törékeny lámpa 1 Gbájt adatot tud tárolni.

Karkötő (15 USD)

A divatkiegészítőként is használható műanyag karkötő többféle színben, 2 Gbájtos kapacitással kapható. Az eszközt táskára, hátizsákra is rákapcsolhatjuk. Az eszközön egy kapcsolót is találunk, amivel megakadályozhatjuk a véletlen adattörlést.

Népszerű bejegyzések