Csatlakozhatok a melltartójára?

Ez a kérdés hamarosan nem is lesz annyira szokatlan, ugyanis az emberi leleményesség határtalan. Már az sem lehetetlen, hogy hölgyismerősünk intim ruhadarabja siessen segítségünkre, ha lemerül a mobilunk vagy az MP3 lejátszónk.

Idehaza még nem találkoztunk vele, pedig Japánban a Triumph már több mint egy éve bemutatta azt a melltartót, ami elsődleges feladata mellett mobil eszközök töltőjeként is használható. A természetes és környezetkímélő energiaforrások felhasználásának jegyében született fehérnemű valójában zöld, ezzel is hangsúlyozva a környezetvédelmet. A ruhadarab elején napenergiát hasznosító elemeket helyeztek el, aminek teljesítménye elegendő egy mobiltelefon vagy zenelejátszó feltöltéséhez, üzemeltetéséhez.
A speciális ruhadarab használatának környezetre gyakorolt hatását csak elképzelni tudjuk: amikor lemerül az iPod, kezdődhet a felsőruházat ledobálása, hogy fény érje a napelemeket. Ha pedig nem akarjuk felizgatni a környezetet, kertben vagy erkélyen napozva hordhatjuk ezt a fehérneműt.

Népszerű bejegyzések