Fantasztikus játék fényekkel és hangokkal

Egy szemet és fület gyönyörködtető logikai játékra bukkantunk, amiben részecske folyamokat kell hajlítgatni és hangtárolókba vezetni.
Persze a dolog korántsem annyira bonyolult, mint ahogy azt a fenti leírástól elvárhatnánk. Az Auditorium (www.playauditorium.com) egy teljes képernyős logikai Flash játék. Az egyre nehezedő pályákon mindig ugyanazt a cél kell elérni: adott eszközökkel kell egy fényes részecske folyót úgy elterelni, hogy az megtöltse a pályán található tároló edényeket. Ezek azonban nem egyszerű edények, úgynevezett audio konténerek, azaz különböző hangokat adnak ki, miközben megtelnek.


A részecske folyamot kis ikonokkal tudjuk elterelni, ezek a rájuk rajzolt irányba hajlítják az áramlást. Az elhajlítás erősségét a hatósugár beállításával tudjuk szabályozni. Az egyre bonyolultabb pályákon egyszerre több tárolót is meg kell tölteni, ehhez gyorsító, lassító és színező eszközöket is kapunk. Néhány pálya után már nagyon látványos formákat is ki lehet alakítani a részecske folyamból, aminek egyes ágait át is tudjuk színezni. Erre nemcsak a szebb látvány érdekében van szükség, hanem azért is, mert egy idő után különböző színű audio konténerekkel is találkozhatunk. Minden ilyen tároló más hangon szólal meg és mindegyiket a saját színének megfelelő részecskékkel kell feltölteni.

Népszerű bejegyzések