Gyakorolja a nyalást!

Ezt a speciális tudást egy iPhone-nal lehet tökéletesre csiszolni, felhasználására pedig az élet számos területén van lehetőség.
Egyelőre még nem lehet az AppStore-ból letölteni az iLickIt nevű alkalmazást, de a bemutató videó már sok mindent elérül a programról, ami újszerű módon használja az érintőképernyőt. Nem az ujjunkat, hanem a nyelvünket kell használni, hogy egyre jobb eredményeket érjünk el. És, hogy mi mindent lehet nyalni? Az iLickIt esetében különböző ételeket, krémes süteményeket, pálcikás fagylaltot. A fejlesztők állítása szerint kifejezetten a nyelv formájára és érintésére optimalizálták a programot. Rekordot ha tudunk dönteni, mindenki másnál gyorsabban nyalunk. A technika nem számít, csak az, hogy minél hamarabb elfogyjon a képernyőn látható étel. A későbbi változatokban lehetőség lesz a nyalható képek lecserélésére, így csak a jó ízlés szab határt annak, min gyakoroljuk ezt a képességünket.
Talán nem a legjobb időzítés a mai influenzás időben ilyen programot piacra dobni, hiszen már a használat közbeni látvány is meglehetősen morbid.

             

Népszerű bejegyzések