Születésnapi ajándék: 16 alkalmazás ingyen ezen a hétvégén

A Chilli X szoftverfejlesztő csapata most ünnepli egy éves születésnapját. Ebből az alkalomból két napig ingyen lehet letölteni az összes általuk készített alkalmazást.
Az iPhone-ra készült programok között sok látványos és hasznos alkalmazást  találunk, így érdemes kihasználni a ezt a két napot.
Lássunk néhány érdekességet ezek közül!

Juiced: 
látványos grafikával mutatja, milyen töltöttsége van az akkumulátorunknak. Ha pedig oldalára döntjük az iPhone, akkor részletes listát kapunk, hogy az adott töltöttségi szint, mennyi időre elegendő az egyes tevékenységekre.

PlaySafe:
aki gépkocsi vezetés közben is szívesen hallgatja az iPhone-ját, annak nélkülözhetetlen ez az alkalmazás. Egy könnyen kezelhető, nagy méretű zene lejátszást vezérlő képernyőt kapunk, amin gyakorlatilag ránézés nélkül megtaláljuk a legfontosabb utasításokat. Például a képernyőn bárhová kattintva megállíthatjuk vagy elindíthatjuk a zenelejátszás, illetve az ujjunkat jobbra-balra húzva válthatunk a dalok között.


Playlist Alarm Clock:
segítségéve létrehozhatunk két lejátszási listát és ezeket beállíthatjuk elalváshoz illetve ébresztéshez. Alváshoz megadhatjuk, mennyi ideig szóljon a muzsika, ha ennél rövidebb a lejátszási listánk, a program ismételni fogja azt.  Az ébresztési funkciónál az időtartamon kívül azt is beállíthatjuk, mennyi idő alatt hangosodjon fel a zene.

NightTime Plus:
hatalmas méretű, digitális óra, ami remekül látható éjszaka is az ágyból. A számok színét és fényerejét kedvünkre változtathatjuk és vízszintes helyzetben is használható az óra. A beállítható ébresztőt a képernyő tetszőleges pontjára kattintva vagy a telefon megrázásával hallgattathatjuk el. Azt is megszabhatjuk, hogy ilyenkor végleg megszűnjön az ébresztés vagy csak kapjunk még egy kis időt a szunyókálásra.      

További ingyen letölthető alkalmazások:
  
StarTime
Punch Bag Buddy
AboutTime
MyCal
PhotoFrame : Wild!
Done
Prank BioScanner
Mistletoe
StarBoy
DeskClock
NightTime
PhotoFrame

Népszerű bejegyzések