Nézze meg az elsők között: Cinema City Allee - videóval

Hiánypótló beruházást valósított meg a Cinema City International, amely Budán az – egykori Skála áruháznak helyet adó telken felépült – Allee Bevásárló és Szórakoztatóközpontban alakította ki legújabb mozi-komplexumát.



Az új mozi 13 teremből áll, melyek mindegyike csúcsminőségű vetítőberendezésekkel van felszerelve. A 35 mm-es vetítőgépek Kinoton márkájúak, 3 terem Christie digitális projektorral is rendelkezik, melyek digitális 3D filmek vetítésére is alkalmasak. A nézők nagyméretű cinemascope (2,39:1) vásznakon, Quinette ülésekből, Dolby Digitális hangrendszeren keresztül élvezhetik majd a legújabb sikerfilmeket.
A mintegy 3000 négyzetméter alapterületen létrehozott komplexum termeiben összesen 1703 mozilátogató foglalhat helyet, a legnagyobb befogadóképességűben 221, a legkisebb teremben pedig 72 néző fér el.

A Cinema City Allee-t, az L-alakú bevásárlóközpont második emeletén alakították ki és egyedülálló hangulatot kínál azzal, hogy az előcsarnok üvegfalain keresztül az épületegyüttes belső kertjére van kilátás.
Termei nemcsak filmvetítésekre alkalmasak, hanem konferenciák, szakmai összejövetelek, születésnapok és egyéb rendezvények helyszínének is (ezt 3 teremben beépített projektor is segíti majd).




Népszerű bejegyzések