A Mikulás minden titkodat, vágyadat ismeri

És el is mondja. ha a PNP (Portable North Pole) oldalon segítünk neki. Néhány személyes adat megadása után elkészíthetünk egy olyan videó üzenetet, amiből úgy tűnhet, hogy a Mikulás nagyon jól ismeri a címzett ide viselkedését és azt is tudja milyen ajándékra vágyik és mit vár a jövő évtől.

A kezdő oldalon egy bemutató videó összefoglalja, hogy mit kell majd tennünk és azt is láthatjuk, hogy milyen lesz az elkészült videó üzenet.

Első lépésként ki kell választani, hogy milyen korosztályba tartozik a címzett. A kínálatban három változat van: egészen aprók, iskolások és felnőttek. Ezután következik a személyes adatok megadása. Itt a címzett nevét, szemének és hajának színét kell beírni, illetve azt, milyen kapcsolatban vagyunk vele.

Korosztálytól függően sok kérdés következik, arról, hogyan viselkedett ebben az évben az illető, milyen tanácsokat kell megfogadni a Mikulástól és milyen ajándéknak örülnek a legjobban. Néhány kérdésnél arra is van lehetőség, hogy fényképeket töltsünk fel, így a videón szereplő nagy varázskönyvben akár saját magát is felfedezheti, akinek az üzenet szól vagy láthatja, milyen ajándék fogja várni a karácsonyfa alatt.

A kész videót megnézhetjük, szükség esetén változtathatunk egyes részein és ha úgy ítéljük meg, hogy tökéletes, akkor elküldhetjük emailben azt a linket, ahol majd megnézheti a címzett a Mikulás csak neki szóló üzenetét.

Igaz, hogy a videó angol nyelvű, de a kisebbeknek egy kis segítséggel akár nyelvgyakorlásként is szolgálhat, a nagyobbak pedig megérthetik, hogy a messzi északról érkező Mikulás nem tudhat magyarul:-)

Népszerű bejegyzések