Magyar újdonságok a 2011-es barcelonai mobil világkiállításon

A mobil iparág legjelentősebb eseményén, a februári Mobile World Congress-en, Barcelonában a világ legnagyobb távközlési vállalatai mellett állít ki ismét négy magyar cég. A FlexiTon, az ITware, a BHE Bonn Hungary és a 3G Multimedia közösen jelennek meg újdonságaikkal a kiállításon.

A már nemzetközileg is elismert magyar fejlesztővállalatok elsősorban a mobil szolgáltatók számára kínálnak szoftver- és hardvermegoldásokat, de újdonságaik a telefónia, a készülékgyártók és a reklámpiac szereplőinek érdeklődését is felkelthetik. 

Nagy sikerre számíthat többek között, az ITware Kft. CEBIT-en is bemutatott közösségi mobiltelevíziós platformjának, a MOTIware-nek IMS (IP Multimedia Subsystem) alapú változata, amely már szabványosított, IP‐alapú multimédiás szolgáltatásokat és alkalmazásfejlesztői rendszert is biztosít. A FlexiTon Kft. az ARIADNE termékcsalád legújabb elemeit emeli ki, amelyek a jelenlegi gazdasági helyzetben sokat segíthetnek a mobilszolgáltatók hálózati kapacitásainak optimális kihasználásában és a bővítések megtervezésében. A 3G Multimédia Kft. pedig a számos hazai és nemzetközi eseményen nagyra értékelt, MG3 névre keresztelt innovációját mutatja majd be, amelynek segítségével a tartalomszolgáltatók a korlátok nélküli zenehallgatás élményének egészen új dimenzióját nyújthatják ügyfeleiknek.

A nemzetközi eseménynek ismét Barcelona ad otthont, 2011. február 14. és 17. között, több mint 50 000 látogatót várva a világ minden tájáról. A világ legbefolyásosabb mobilszolgáltatói és beszállítói mellett az eseményen megjelennek az élenjáró szórakoztatóipari, média és internetes cégek is. 

Népszerű bejegyzések