Részletes mobil híváslista, ingyen

A mobilszolgáltatók általában borsos árat kérnek, ha meg szeretnénk tudni, kivel és mennyi ideig beszéltünk. Az Android telefon tulajdonosok egy ingyenes alkalmazással Google naptárjukban tárolhatják részletes híváslistájukat.

Ráadásul a szolgáltatóktól lekért lista csak a kimenő hívások adatait tartalmazza, a CallTrack programmal azonban a  bejövő és a nem fogadott hívások adatait is tárolhatjuk. 

Az Android AppBrain (http://www.appbrain.com/app/calltrack/app.calltrack) oldalról letölthető alkalmazás telepítése után meg kell adni a kezdeti beállításokat. Ezek közül a legfontosabb, hogy összekacsoljuk a Google naptárunkkal. Itt megadhatunk egy már létező naptárat, de érdemes inkább egy újat létrehozni, amit csak a telefonunk hívásainak naplózására használunk. Így sok hívás esetén nem fog zavarni a sok naptár bejegyzés, mert egyszerűen ki- illetve bekapcsolhatjuk a megjelenítést. 

A kezdeti beállításnál egy pipával kell jelölni, hogy milyen hívás típusokat akarunk naplózni. A három csoport: bejövő, kimenő és nem fogadott.

Ezután már csak a “Sync Call Log” gombot kell megnyomni és máris bekerülnek a beállított Google naptár megfelelő időpontjaihoz a  hívások adatai. Ezeket azután tetszés szerint rendezhetjük és könnyen kereshetünk közöttük különböző szempontok szerint, sőt akár nyomtatott listát is készíthetünk róla. 

Népszerű bejegyzések