Bukott angyalok Londonban (videó)

Egyesek szerint az angyalok közöttünk járnak, csak éppen nem láthatjuk őket. Egy, a legmodernebb technikát felhasználó reklámkampányban azonban lelepleződtek az égi teremtmények.

Az Axe legújabb termékének, a Lynx Excite-nak reklámozására a kiterjesztett valóságot (AR, augmented reality) vette igénybe és megmutatta hogyan zuhannak a földre az angyalok. A rendhagyó és nagyszabású kampány helyszínéül a londoni Victoria vasútállomást választották.

Az állomás közepén egy földre ragasztott matrica jelezte, hogy ezen a ponton fognak földet érni az angyalok. A szárnyas lényeket a valóságban nem lehetett látni, azonban a pályaudvar oldalfalán, egy hatalmas kivetítőn már a kiterjesztett valóságot láthatták az utazók. Így a matrica környékén sétálók a kijelzőt figyelve nemcsak saját magukat láthatták, hanem az igazán valóságosnak tűnő angyalt is.
A különleges esemény rendkívül nagy sikert aratott és amint ezt a mellékelt videón is látszik, sokan megpróbáltak közelebbi kapcsolatba kerülni a földre zuhanó szexi angyallal.

Népszerű bejegyzések