Így vásárolhat olcsó iPad-et az USA-ból

A legtöbb műszaki cikket az európainál jóval alacsonyabb áron megkaphatjuk amerikai internetes boltokból. A gond csupán annyi, hogy ezek legtöbbje csak az Egyesült Államokba szállít. A megoldás egy virtuális amerikai postai cím.

Ahogy azt korábbi cikkünkben már mi is megírtuk, a legtöbb számítástechnikai cikk az USA-ban annyi dollárba kerül, mint amennyi euróért Európában lehet kapni. Például a jelenleg slágerterméknek számító iPad 2 alapmodelljét kint 499 dollárért, öreg kontinensünkön pedig 499 euróért árulják. Így nem csoda, hogy sokan próbálják az Apple amerikai oldaláról megrendelni a készüléket, ott azonban csak amerikai postacímre vállalják a szállítást. Sok más amerikai webáruháznál is hasonló a helyzet. 

Ennek az “apró” nehézségnek a megoldására indították el a BundleBox (www.bundlebox.com) szolgáltatást. A gyors regisztráció után kapunk egy amerikai postacímet, amit használhatunk az internetes vásárlások szállítási címeként. A BundleBox-hoz megérkező küldeményt azután tovább postázzák a saját címünkre, ami már magyarországi is lehet. Ennek a továbbításnak a költsége a küldemény súlytól függ és körülbelül 10 ezer forinttól indul. Választhatunk Fedex expressz (2-3 munkanap) és hagyományos (4-5 munkanap) kézbesítést is.


További részletek itt.

Népszerű bejegyzések