2012. április 26.

Spotify Premium, Netflix, Hulu Plus, iTunes Match előfizetés Magyarországról

Számos olyan zenei és videó streaming szolgáltatás létezik, amit csak az USA-ból, illetev néhány tőlünk nyugatabbra levő európai országból lehet elérni. Proxy és VPN beállításokkal vagy a playmo.tv szolgáltatásával azonban ki lehet kerülni ezt a korlátozást.
A gond azonban még ilyenkor is az, hogy ha fizetős tartalmat vagy szolgáltatást szeretnénk, akkor a hazai bankkártyákat nem fogadják el ezek a rendszerek. (Még azokat a PayPal számlákat sem, amelyeket itthoni forrásból töltünk fel.) Létezik azonban egy olyan weboldal , ahol olyan virtuális kártyákat vásárolhatunk, amiket azután használhatunk az előfizetésekhez. Az emailben kézbesített virtuális VISA kártyákkal  vásárolhatunk iTunes Gift Card-ot, illetve előfizethetünk az iTunes Match, Hulu Plus, Spotify Premium, Netflix és US Roku, Amazon Instant Video, Rhapsody szolgáltatásokra. A virtuális kártyáért fizethetünk hazai bankkártyával vagy PayPal-lal. A virtuális kártya adatai a legtöbbször egy órán belül megérkeznek. A rendelés előtt érdemes alaposan tanulmányozni, hogy mire szeretnénk használni a virtuális kártyát, mert a legtöbbje csak a kiválasztott szolgáltatáshoz jó.
Enhanced by Zemanta

Franciska és Dóra képviseli Magyarországot a Vitázik a világ ifjúsága XI. nemzetközi döntőhetében

Aktuális politikai témákba bepillantást nyerni, izgalmakat átélni, nagy közönség előtt beszélni és mindezt idegen nyelven. Budai Franciska é...