A HP rugalmas eladáshelyi rendszert mutatott be a kiskereskedelem és a vendéglátóipar számára


A HP még kellemesebb élményt nyújt a kiskereskedelemben és vendéglátóiparban

Az új, hűtőventillátor nélküli HP RP7 és a kompakt HP RP3 kiskereskedelmi számítógépek rugalmasabban használhatóak a kiskereskedelemben és a vendéglátóiparban

GENF, 2012. december 11. – A HP két új, rugalmas eladáshelyi rendszert mutatott be, amelyek a gyors, praktikus ügyfélkiszolgálás mellett hatékonyabb működést tesznek lehetővé az európai, közel-keleti és afrikai régió kiskereskedői és vendéglátóipari vállalkozásai számára.

A HP RP7 Retail System 7100-as modellje az RP7 All-in-One új, hűtőventillátor nélküli változata. Az eszköz a legnehezebb vendéglátóipari és a kiskereskedelmi környezetekben is helyt áll, mégis megtartja elődje elegáns megjelenését. Az új eladáshelyi rendszer az idén bemutatkozott RP7 All-in-One sikerére épít, amelynek bevezetéséről már számos vevő döntött a régióban.

A HP RP3 a HP Kereskedelmi megoldások termékportfóliójának új tagja. A kis méretű, rugalmas kereskedelmi rendszer számos integrációs lehetőséget kínál a különböző üzleti környezetekben. A HP RP3 kompakt mérete ellenére nem igényel kompromisszumot a csatlakozók vagy a megbízhatóság terén, így ideális választás a kiskereskedők számára, a legkisebb bolttól a legnagyobb üzlethálózatig.

Az új eladáshelyi rendszerekkel a HP bizonyítani kívánja elkötelezettségét amellett, hogy folyamatosan innovatív megoldásokat dolgozzon ki a kiskereskedelmi piac számára, és tovább növelje a szegmensben betöltött szerepét az EMEA régióban. A HP december 4-6. között, a frankfurti HP Discover konferencián mutatta be az új rendszereket kiskereskedelmi vevőinek.

“A kiskereskedőknek rendkívül megbízható rendszerekre van szükségük, amelyek a legkülönbözőbb környezetekben is kiválóan működnek,” mondta Kobi Elbaz, a HP Nyomtatási és Személyi Rendszerek üzletágának üzleti és kereskedelmi megoldásokért felelős EMEA regionális igazgatója. “A HP ezekkel az új termékeivel még jobban szolgálja vevői különleges igényeit.”

A HP RP7 Retail System 7100-as modelljének legfontosabb jellemzői:
•             Csendes, hűtőventillátor nélküli, csepp-, füst- és porálló eszköz, így még megbízhatóbban működik.
•             Választható kijelzőméret és opcionális érintőképernyő, valamint igény szerint választható integrált perifériák.
•             Rugalmas rögzítési lehetőségek: pultra és falra is rögzíthető.
•             Alacsonyabb hűtési és energiaköltségek: Energy Star és EPEAT Gold minősített eszköz, amely rendkívül alacsony villamosenergia-fogyasztást kínál.
•             Opcionálisan csatlakoztatható HP RP7 26,4 centiméteres (10,4 hüvelykes) ügyfélkijelző a digitális hirdetések, vagy HP RP7 vákuum fluoreszcens kijelző (vacuum fluorescent display, VFD) még szélesebb betekintési szöggel a könnyen leolvasható ár- és termékinformációk megjelenítéséhez.

A HP RP3 Retail System 3100-as modell legfontosabb jellemzői:
•             Kompakt, kis méretű kialakítás a jó helykihasználás érdekében.
•             Kapcsolódás a régebbi és modernebb kiskereskedelmi perifériás eszközökhöz soros és USB csatlakozók széles választékán keresztül.
•             Az integrált vezeték nélküli vagy vezetékes helyi hálózati kapcsolat hatékonyan támogatja az online ügyféltranzakciókat, készletellenőrzést és a back-office feladatokat.
•             40°C környezeti hőmérsékleten való működéshez tervezték, így hosszabb ideig használható külső hűtés nélkül.
•             Alacsonyabb hűtési és energiaköltségek: Energy Star és EPEAT Gold minősített eszköz, amely rendkívül alacsony villamosenergia-fogyasztást kínál.

Ár és elérhetőség
A HP RP7 Retail System 7100-as és a HP RP3 Retail System 3100-as modellje 2013 januárjától rendelhető az Európa, Közel-Kelet és Afrika (EMEA) régióban.

Mindkét rendszerhez a HP normál 3 éves garanciája tartozik. A HP több különböző Care Pack csomagot kínál a garancia kiterjesztésére.

Forrás: Magyar Sajtóanyag Adatbázis


Népszerű bejegyzések