Indiában bemutatkozik az ingyenes Live Traffic funkcióval kiegészített ANS Navigator App


Az NNG és az ANS bemutatja az első, teljes szolgáltatáspalettát kínáló és ingyenes Live Traffic funkcióval kiegészített, iPhone-készülékekre kifejlesztett navigációs alkalmazást Indiában
Az iOS-alapú mobileszközöket kiszolgáló iTunes App Store oldaláról már letölthető az indiai piac legújabb navigációs megoldása, az ANS Navigator App. Az Ayana Navigation Solutions (ANS) navigációs alkalkmazása az NNG világhírű iGO Navigációs motorjára, a GPS-navigáció iparág egyik vezető cégének megoldására épül. A kifejezetten az indiai piacra tervezett navigációs alkalmazás számos új, helyfüggő szolgáltatással egészül ki, melyek között megtalálható a teljesebb navigációs élményt nyújtó, ingyenes valós idejű forgalmi adatok funkció is.

A navigációs megoldások piacán vezető helyet elfoglaló NNG Kft. és az Ayana Navigation Solutions (ANS) ma bejelentette az ANS Navigator App, India legújabb, iPhone-készülékekre kifejlesztett navigációs alkalmazásának megjelenését. Az iTunes oldaláról 1650 indiai rúpiáért letölthető alkalmazás több mint 1 millió km-es úthálózat lefedésével és közel 7 millió hasznos helyet (POI-t) tartalmazó adatbázisával segít az indiai felhasználóknak, hogy könnyen megtalálják az útvonal mentén vagy az úti cél közelében található szállodákat, éttermeket, vállalkozásokat vagy benzinkutakat.

Az ANS Navigator App számos továbbfejlesztett és helyfüggő szolgáltatással biztosítja, hogy az autósok gyorsabban és biztonságosabban jussanak el a kiválasztott úti célhoz. A 8 indiai nagyvárosban rendelkezésre álló, ingyenes valós idejű forgalmi adatok közvetítésével és alternatív útvonalak automatikus tervezésével segít elkerülni a zsúfolt útszakaszokat. A címek pontszerű rögzítése 16 nagyváros felhasználói számára teszi lehetővé, hogy kihasználják a háztól házig tartó navigáció előnyeit. A valósághű útkereszteződések az autópályák kereszteződéseinek életszerű ábrázolásával könnyítik meg a tájékozódást, míg a 20 nagyvárosban igénybe vehető vezető riasztása funkció különleges figyelmet igénylő közlekedési szabályokra és helyzetekre (pl. iskolák közelében) figyelmezteti a vezetőket. A szolgáltatásoknak köszönhetően a felhasználók a jövőben még hatékonyabban tervezhetik meg útjaikat, és ez által jelentősen csökkenthetik az utazásra fordított idő mennyiségét. A következő frissítésben az ANS és az NNG tovább szélesíti az ANS Navigator App által nyújtott szolgáltatások körét, és az alkalmazás olyan, az alkalmazáson belüli vásárlással letölthető funkciókkal egészül majd ki, mint a történelmi jelentőségű műemlékek) vagy a helyi indiai útikalauz.

„Az ANS az indiai autópiacon immár 15-20 éve jelen lévő autóipari beszállító vállalat legújabb tagja” - mondja Amit Sharma az ANS India igazgatója. „Tekintettel arra, hogy felhasználóinkat prémium kategóriás termékekkel igyekszünk ellátni, nagy örömünkre szolgál a világ egyik vezető navigációs szolgáltatójaként ismert NNG-vel közösen létrehozott ANS Navigator App megjelenése. Az NNG okostelefonokra kifejlesztett és a világ minden táján jól bevált navigációs megoldásai garantálják, hogy mostantól az indiai iPhone-felhasználók is elsőrangú navigációs élményben részesülhetnek.”

„Az autók számának folyamatos növekedésével a navigáció egyre nagyobb szerepet kap Indiában” – magyarázza Bolesza Péter, az NNG kelet-európai és feltörekvő piacokért felelős vezetője. „Az ANS Navigator App megjelenésével immár az indiai autósok is kihasználhatják a népszerű valós idejű forgalmi adatok és egyéb intelligens funkciók előnyeit, melyek segítségével könnyen és jelentős időmegtakarítással érhetik el úti céljaikat.”
Az ANS Navigator App az NNG világhírű iGO Navigációs motorjára épül. A 2009-es megjelenést követően az NNG iPhone-készülékekre kifejlesztett és a globálisan 115 országot lefedő iGO primo app szoftvere a világ egyik legnépszerűbb navigációs alkalmazásaként vált ismertté. Annak érdekében, hogy a világ minden táján megtalálható iPhone-felhasználóknak rugalmas és a helyi sajátosságokat is figyelembe vevő navigációs megoldásokat biztosítson, az NNG jelenleg 30 térkép- és több mint 80 tartalomszolgáltatóval működik együtt.
Az ANS Navigator App a vállalat tartalomszolgáltató partnere, a NAVTEQ térképeit használja. Az alkalmazás megvásárlását követően az ANS a legfrissebb térképeket az elérhetőség függvényében, az ingyenes szoftverfrissítéssel együtt biztosítja.

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban


Népszerű bejegyzések