Folytatódik a TNT díjnyertes 'drámai' videója



 

Folytatódik a világ egyik legdrámaibb és legsikeresebb vírusfilmje, a  DRAMATIC SURPRISE ON A QUIET SQUARE  (http://www.youtube.com/watch?v=316AzLYfAzw), azaz az eseménytelen téren drámai fordulatok sorozatát előidéző piros gomb története, amelyre csak YouTube-on eddig 42.5 millióan voltak kíváncsiak. Az eredeti videó a TNT csatorna belgiumi indulására készült közösségi média kampány fő eleme volt. A film kulcsmotívuma: Mit tennénk, ha munkába menet városunk eseménytelen kis főterén hirtelen egy nagy piros villogó gomb akadna az utunkba, amely drámát ígér? Ellenállnánk a csábításnak? Megnyomnánk? Akkor is ha tudnánk, ezzel az döbbenetes események sorát indítjuk el?

 

A TNT első reklámjában pontosan ez történik: verekedés tör ki egy biciklis és egy mentős közt, egy csinos, fehérneműre vetőzött hölgy érkezik motoron, majd négy fekete öltönyös férfi ugrik ki egy páncélozott autóból, és fog lövöldözésbe. Őket egy amerikai futballcsapat követi, akik felkapják és elhurcolják az egyik sebesültet, miközben az utcán bámészkodók dermedten követik az eseményeket. Az új, DRAMATIC SURPRISE ON AN ICE COLD DAY című etűd ennél is több izgalmat ígér – nemcsak a gombot megnyomó főszereplőnek és dráma további 'elszenvedőinek', de a világ monitorjai, tévé képernyői előtt ülőknek is.  

 

A több rangos díjat nyert és világszerte népszerű kisfim folytatását a TNT tulajdonosa, a Turner Broadcasting System Europe megrendelésére az Eyeworks International készítette. A cég ügyvezető igazgatója, Reinout Oerlemans így nyilatkozott: "Büszkék vagyunk, hogy a 'NYOMD MEG A PIROS GOMBOT!'- filmek a világ minden pontján elementáris hatást váltanak ki az emberekből, és hogy a máris sikeressé vált második vírusvideón együtt dolgozhattunk a Turner Broadcasting System Europe-pal."

 

Malgosia Chapman, a Turner Broadcasting GAS, CEE és Benelux marketing- és PR igazgatója szerint: " Az eredeti kampányfilm folytatására, a 'A Dramatic Surprise on an Ice-Cold Day'-re  (http://www.youtube.com/watch?v=ZIkPeZKP-d4) érkezett számtalan pozitív visszajelzés alapján kijelenthetjük:  a nemzetközi közönségnek tetszik a koncepció. Örömmel tekintünk az Eyeworks-szel való további közös munkák elébe, reméljük számos kellemes percet szerezve a nagyközönségnek."

 


Népszerű bejegyzések