A Magyar Telekom továbbra is a kedvezményes lakossági energiaszolgáltatás mellett érvel

English: Hungarian Telecom ('Magyar Telekom') ...
A Magyar Telekom érti Magyarország energiapiaci céljait: üdvözli és támogatja az ügyfelei érdekeit is szolgáló, a háztartási terhek csökkentésére irányuló erőfeszítéseket, és örömére szolgál, hogy a szabályozott egyetemes árhoz képest kedvezményes áraival az elmúlt három év során hozzájárulhatott a háztartások kiadásainak mérsékléséhez. 
A Telekom a továbbiakban is a lehető legkedvezőbb feltételekkel szeretne energiaszolgáltatást nyújtani ügyfeleinek. Ennek érdekében megfogalmazta azokat a javaslatait, amelyek lehetővé teszik a lakossági kedvezmények megőrzését, ugyanakkor nem okoznak többletterhet a költségvetés számára.
A vállalat bízik abban, hogy a továbbiakban is esélyt és lehetőséget kap arra, hogy kedvezményes energiaszolgáltatása révén hozzájárulhasson a lakossági terhek csökkentéséhez. 
A Magyar Telekom jelenleg egyeztetéseket folytat arról, hogy a rezsicsökkenés bevezetését követően milyen feltételekkel nyújthatna lakossági energiaszolgáltatást a továbbiakban. A vállalat nem tart igényt egyedi piaci feltételekre, azonban fontosnak tartja, hogy az azonos ügyfélkört kiszolgáló szereplők hasonló feltételek mellett versenyezhessenek. Az egyeztetések nem érintik a vállalat üzleti versenypiacon kifejtett aktivitását.
Mint ismert, a Telekom 2010 óta jelentős árkedvezménnyel nyújt áram- és gázszolgáltatást ügyfeleinek. A Telekom célja energiaszolgáltatási tevékenységével a szabad szolgáltatóválasztás lehetőségének biztosításán túl az, hogy – a telekommunikációs piacon megszerzett tapasztalatait felhasználva – integrált szolgáltatóként még teljesebb körű, a telekommunikációs világon túlmutató szolgáltatásokat is nyújthasson ügyfeleinek az ország egész területén. 
A Magyar Telekom szerepvállalása az elmúlt 3 évben jelentősen hozzájárult a magyarországi lakossági energiapiac fejlődéséhez, az energiapiaci verseny kialakulásához azzal is, hogy a lakossági és üzleti ügyfelek körében a hagyományos egyetemes energiaszolgáltatók mellett a legjelentősebb alternatív piaci szereplővé vált.

Népszerű bejegyzések