iF Product Design Award díjas a Kingston DataTraveler SE9 USB-meghajtója

A Kingston Technology Europe Ltd., a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata bejelentette, hogy a KingstonR DataTravelerR SE9 USB-meghajtó elnyerte az iF Product Design Award díjat. Az elismerés világszerte a különböző kategóriájú termékek sikeres formatervezésének védjegyéül szolgál. A szakmai zsűri 3011 pályázat közül választotta ki az idei nyerteseket; a Kingston a "Számítógép" kategóriában nyerte el az elismerést.

A DataTraveler SE9 USB-kulcs stílusos fémházzal rendelkezik, melynek tartóssága révén a felhasználók biztonságosan magukkal vihetik a meghajtót bárhová. Kis méretének köszönhetően praktikus kiegészítője lehet olyan hordozható számítógépeknek, mint az Intel UltrabookT notebookjai, vagy az USB-porttal ellátott táblagépek, továbbá egyszerűen rögzíthető nyakpánthoz vagy kulcstartóhoz. Az ezüstszínű pendrive 8 GB, 16 GB, 32 GB és 64 GB kapacitású változatokban érhető el. A DT SE9 24 karátos arannyal bevont házzal is kapható, DataTraveler GE9 néven. A modellt Arman Emami ipari formatervező tervezte, aki a rangos Red Dot Industrial Design verseny formatervezési díjának korábbi győztese.

Az iF Award zsűrije a verseny során a formatervezés minőségét, a kivitelezés és az anyagválasztás mellett az innováció mértékét, a környezeti fenntarthatóságot, a működést és az ergonómiai kialakítást vette figyelembe. A biztonság, a márkaérték és az arculat szintén szerepet játszott a formatervezési díjat elnyerő termék kiválasztásakor.

"Büszkék vagyunk rá, hogy a DataTraveler SE9 már második alkalommal nyert el rangos formatervezési díjat. A Kingston mindig arra törekszik, hogy megbízható technológián alapuló, korszerű és kiváló minőségű szolgáltatásokat biztosító termékeket kínáljon. Ez a díj pedig arra sarkall bennünket, hogy továbbra is kivételes formatervezésű termékeket gyártsunk" - mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A DataTraveler SE9 meghajtóval kapcsolatos további információért keresse fel a Kingston webhelyét: http://www.kingston.com/en/usb/personal_business#dtse9h
Az iF 2013-as formatervezési díjával kapcsolatos további információkat itt olvashatja: http://www.ifdesign.de/index_e A díjátadó ünnepségen készült képeket, valamint a Kingston csapatáról készült képeket az alábbi webhelyeken tekintheti meg:
http://www.ifdesign.de/awardsnight_e
https://ifdesignaward.miovent.de/urkundenausgabe/s/file/1361879451/gallery/512a8643f753dffd280000ea

Népszerű bejegyzések