magyarhangya zenei programok


2013. március 27. szerda Átrium Film-Színház 20:00 Szójon hangosan a Néma: Aelita és Fassang
A vásznon minden idők egyik legkülönlegesebb néma sci-fi-je lesz látható, míg a film zenéjét korunk egyik legnagyobb orgonista fenegyereke gondolja újra – élőben. A film: Alekszej Tolsztoj novellájának ötletéből készült 1924-ben az Aelita, a szovjet némafilm gyártás első sci-fi remeke. A  zene: Fassang László orgonatanulmányait tizenhárom éves korában, majd a Liszt Ferenc Zeneakadémián folytatta, ezt követően felvételt nyert a párizsi Conservatoire National Supérieur de Musique orgonaszakára. Világszerte koncertezik, előadóművészként minden stílus felé nyitott, éppoly szívesen zenél a dzsessz felől érkezett művészekkel, mint a tradicionális zenék képviselőivel.
Jegyár: 1500
2013. április 4. csütörtök Toldi Mozi 22:30 Gyík zenekar klippremier & mozikoncert #01 
Gyík zenekar 2012 elején alakult, stílusukat tekintve az akusztikus hip-hop-hoz állnak a legközelebb  Zenéjüket a looper-pedál határozza meg, melynek segítségével az élőben előállított dob (cajon) és basszus loopokra ketten gitároznak, az Mc pedig „csak" teszi a dolgát. 
Nagy Viktor - rap/szöveg
Balogh Borsa - gitár, basszus, loopok, cajon
Lukovich András – gitár

Bárokban, mulatókban és az A38 hajón is felléptek, sok barátra és rajongóra tettek szert az egy év alatt. Az új videóklip elkészülésének apropóján, illetve a születésnapot is megünnepelve, szerveznek vetítést és koncertet a Toldi moziba. A mulatsághoz készítettek egy előzetest is, hogy tudjuk mire számíthatunk. Vetítés után koncert, VJ: Mavrák, meglepetés vendég: Császári Gergely/ DJ Wakacorp ... és az este kockái képregénnyé hullnak.

Népszerű bejegyzések