Magyarország legjobb, legtehetségesebb informatika szakos hallgatóit keresik

MarkMyProfessor.com és az IND Group közös Szuperdiák versenye
MarkMyProfessor.com felsőoktatási közösségi weboldal és az IND Group szoftverfejlesztő cég által közösen életre hívott Szuperdiák verseny keretében Magyarország legjobb, legtehetségesebb informatika szakos hallgatóit keresik. A győztesek értékes nyereményeket és akár álláslehetőséget is kaphatnak.
18-24 évesen nem szükséges rögtön diplomával és több éves szakmai tapasztalattal rendelkezni ahhoz, hogy valaki állást találjon. Számos kiemelkedő tudású diák megállja helyét a munkahelyi tapasztalatokkal rendelkezők között. A vállalatok számára nem minden esetben az adott pozícióban eltöltött idő a legjelentősebb tényező. Gyakran jóval fontosabb szerepet tölt be a szakma iránti elkötelezettség, a frissen szerzett tudás, a tehetség, illetve az innovatív gondolkodásmód.
A Szuperdiák verseny erre kínál lehetőséget. A legjobbak az iPad minin, iPod shuffle-ön vagy a borat mankiniken kívül akár álláslehetőséget is nyerhetnek az IND Groupnál, mely Európa vezető banki front-office megoldás fejlesztője és szállítója (http://www.indgroup.eu). A fórumot a korábban a közösségi portálok között az „Év honlapja" díjat nyert MarkMyProfessor.com weboldal biztosítja, melyet már a magyar felsőoktatási diákok 70%-a rendszeresen használ.
A versenyre bármely nappali tagozatos felsőoktatási hallgató nevezhet, aki tudja mi a JAVA nyelv. A jelentkezők közül az első körben egy szakmai zsűri 15 diákot választ ki. A következő fordulóban a 15 diák versenyez egymással a Miskolci Egyetemen. A második forduló résztvevői számára az IND Group megtéríti utazási költségeiket (retúr vonatjegy vagy buszjegy).
A jelentkezéshez nem kell mást tenni, mint elküldeni egy önéletrajzot az office_hu@markmyprofessor.comcímre.
Jelentkezési határidő: 2013. április 10.
További információ a következő linken található: http://markmyprofessor.com/szuperdiak.html

Ha beszélsz egy picit JAVA-ul és érzed magadban a szupersztárságot (ergo: info szakos vagy....) akkor gyere, hogy a kezedbe nyomhassunk egy pár alma kütyüt.
Jelentkezz egy önéletrajzzal vagy írd meg nekünk mi közöd a JAVA nyelvhez (nyugi tudjuk, hogy diák vagy és nem várunk semmiféle eddigi szakmai tapasztalatot vagy szupererőt). 
Ha tetszik nekünk amit írsz, akkor meghívunk a Miskolci Egyetemen tartandó IND szuperdiák versenyre, ahol a szünetben annyi babos-kolbászos pizzát eszel amennyit csak akarsz és meggyőzhetsz minket, hogy te vagy az a szupersztár, akinek a kezébe nyomhatjuk a nálunk elfekvőben lévő iPad minit, a két iPod shuffle egyikét vagy a 3 Borat mankinit!
1. hely: iPad mini
2-3. hely: iPod Shuffle
4-6. hely: Borat Mankini
Itt jelentkezel okosan: office_hu@markmyprofessor.com
Itt nézel meg további infókat: 
MarkMyProfessor.com/szuperdiak.html

Népszerű bejegyzések