Óceánmánia a SPAR-csoport üzleteiben

Folytatódik a kaland Garfield kíséretében!

A SPAR Magyarország Kft. vásárlói a cégcsoport üzleteiben 2013. március 21-től ismét találkozhatnak a kedvelt rajzfilmfigurával, Garfield-dal, aki az előző években nagy sikert aratott Dzsungelmánia és Szafarimánia hűségakciók után az új Óceánmánia promócióban ezúttal az óceánok és tengerek varázslatos élővilágát ismerteti meg a kalandra vágyókkal.

A 2013. március 21-től május 15-ig tartó hűségakcióban a vásárlók minden SPAR és INTERSPAR áruházban elköltött 2000 Ft után egy ötdarabos, egzotikus élőlények képeit tartalmazó, ingyenes zöld színű matricacsomagot kapnak. A matricákat a 490 forintért megvásárolható színes Óceánmánia albumba ragaszthatják. A 200 db különböző matrica gyorsabb összegyűjtése érdekében az üzletekben megvásárolhatók 99 forintért kék színű matricacsomagok is. 
Az idei év újdonsága, hogy a csomagokban négy féle speciális matrica is található – formára vágott, sötétben foszforeszkáló, tükörfényes, recés felületű – melyek fokozzák a gyűjtőszenvedélyt. 
Az okos-telefonok segítségével további kalandban vehetnek részt az érdeklődők. Az ingyenes Óceánmánia alkalmazással bárki saját lakókörnyezetében is alámerülhet a vízi világokba. 
Az akciót kísérő reklámkampányban a tévé-, a közterületi-, és az újsághirdetések mellett kiemelt szerepet kapnak az online megjelenések is. A promóció honlapja, valamint a közösségi média is aktívan részt vesz a kommunikációban.

Részletek a  www.oceanmania.spar.hu weboldalon


Népszerű bejegyzések