Tom Cruise ügyvédje aggódik

Tom Cruise December 2008
Lassan mindenki kezd elfeledkezni már Tom Cruise és Katie Holmes igen gyors és fájdalommentes válásáról, erre előáll valaki azzal az ötlettel, hogy vígjátékot ad elő a sztárpár összeomlott házasságáról. A The TomCat Project című darabot Chicagóban akarják színpadra állítani, és Cruise ügyvédje már most kiborult miatta. Dr. Bert Fields, akit egyébként szintén kigúnyolnak a produkcióban, attól tart, a valóságot és a fikciót merészen elegyítő darab senkinek nem fog jót tenni. "Szeretem a jól sikerült paródiákat, még akkor is, ha rólam szólnak, sőt, különösen akkor - mondja a neves ügyvéd. - De egy paródia kegyetlen és félrevezető is lehet, ezért nagyon aggódom Tom és kislánya, Suri miatt."
A Cruise-ékről szóló darab nagy érdeklődésre tarthat számot, mert a válás pontos oka ma sem ismert, ahogyan az sem, Katie Holmes miért puccsszerűen szervezte meg házasságuk befejezését, és arra is sokan kíváncsiak, miként tudtak szinte percek alatt megegyezni a részletekben. 
A chicagói darab tényleg nem a legjobbkor jöhet Tom Cruise-nak, aki válása óta a munkába menekült, és félévente sikeres produkcióval áll elő. A Mission: Impossible Fantom Protokoll hihetetlen sikere helyreállította hírnevét, azóta a Jack Reacher című thriller címszereplője volt, hamarosan pedig a Földet menti meg a Feledés című szuperprodukcióban. Ettől a filmtől sokat várnak a rajongók, mert nem csupán izgalmas sci-fi akcióthriller, de az utóbbi évek egyik leglátványosabb produkciójának ígérkezik.
(Oblivion - hazai bemutató: 2013. április 11.) 

Népszerű bejegyzések