Kerékpárral a Visegrádi négyekért!

Már csak néhány napig lehet jelentkezni a Visegrádi Együttműködés jegyében megrendezésre kerülő egyedülálló kerékpár-maratonra!
Ha szeretsz biciklizni, és úgy érzed tested és lelked felkészült egy kemény, több mint 17 és fél  órás, 533 km-es májusi túrához, akkor jelentkezz egyénileg vagy csapattal a kerékpáros kalandra, mely május 17-én indul Budapestről, és Szlovákia és Csehország festői szépségű tájain, hegyi szakaszain keresztül haladva május 18-án ér véget Krakkóban.
Vonzó nyeremények, jelentős pénzjutalmak járnak azoknak, akik a legjobban teljesítik a távot!
Az rendezvény ötletadója a lengyel külügyminiszter, Radosław Sikorski, akinek kezdeményezéséhez sikerült megnyerni a partnerországok külügyminisztereinek támogatását, és további magyar, cseh, valamint lengyel támogatók együttműködését. A kerékpárverseny utolsó napján rendezik meg Krakkóban a V4-ek és a keleti partnerség országai külügyminiszteri tanácskozását. 
A versenyre nincs előselejtező, a szervezők amatőrök jelentkezését várják, de a megfelelő mentális és fizikai kondíció előfeltételnek számít. 
A nyitórendezvény május 17-én 13:00 órakor veszi kezdetét, és a versenyzők 16:00 órakor indulnak útnak a budapesti Westend tetőteraszáról. A nap folyamán számos egyéb programra is sor kerül: többek között lesz Chcicle Chic divatshow, BMX Flatland bemutató, valamint a 17:00 órakor a Visegrád Blues Band, 18:20-kor pedig Papp Dávid és zenekara adnak koncertet.
További információk, jelentkezés: www.visegradbicyclerace.com


Népszerű bejegyzések