A MasterCard a Roland-Garros hivatalos partnere

A MasterCard a mai napon bejelentette, hogy együttműködik a Francia Teniszszövetséggel (FTF), melynek értelmében a kártyatársaság 2013-tól a Roland-Garros Grand Slam tenisztorna hivatalos partnere lesz. Az együttműködés egy ötéves kapcsolat kezdetét jelzi a Francia Teniszszövetség (FFT) és a MasterCard között. A kapcsolat egyesíti a kártyatársaság technológiai és fizetési szakértelmét a szövetség teniszhez kapcsolódó szervezői és promóciós jártasságával, Franciaországban és a világ más részein.
"A ma bejelentett együttműködés nagyszerű lehetőség arra, hogy szorosabbra fűzzük a kapcsolatot a Francia Teniszszövetséggel, valamint az egyik legnagyobb tenisz esemény, a Roland-Garros szervezőivel. A MasterCard sport-szponzoráció területén szerzett tapasztalatait arra szeretné használni, hogy felbecsülhetetlen élményeket nyújtson ügyfeleinek ezen az eseményen is." - mondta Alfredo Gangotena, a MasterCard marketingért felelős európai vezetője (CMO). "Az eseményen a MasterCard kártyabirtokosok újra felfedezhetik és élvezhetik a francia főváros adta lehetőségeket az erre az alkalomra kiválasztott partnereken, intézményeken keresztül."

A Felbecsülhetetlen Párizs a MasterCard „Felbecsülhetetlen Városok" programjának része, mely keretein belül a kártyatársaság számos kedvezménnyel, exkluzív belépővel teszi felbecsülhetetlen élménnyé a tenisztornát a kártyabirtokosok számára. A „Felbecsülhetetlen Városok" programban együttműködő szervezetek közt megtalálható a Garnier Opera, a Grand Palais, a Châtelet Színház és a párizsi Disneyland is.
"Nagyon örülünk a MasterCard-dal kötött együttműködésnek, hiszen a kártyatársaságé az egyik legnagyobb márka a világon" emelte ki Michel Grach, a Francia Teniszszövetség média és szponzorációs vezetője. "Meggyőződésem, hogy a MasterCard jelenléte és elkötelezettsége nagyban hozzájárul majd a Roland-Garros sikeréhez ebben a szezonban és az elkövetkező években is. Reméljük, hogy teniszrajongók és kártyabirtokosok milliói élvezik majd a torna felbecsülhetetlen pillanatait."

Népszerű bejegyzések