SPAR Kemencefriss termékek a II. Kenyér- és Péksütemény Fesztiválon

Az ország legkiválóbb pékségei mellett az élelmiszerkereskedelmi láncok közül egyedüliként a SPAR Magyarország Kft. is részt vesz kiállítóként a Budai Vár Savoyai és Halászó fiú teraszán 2013. május 11-12-én megrendezésre kerülő II. Kenyér- és Péksütemény Fesztiválon.

A SPAR Magyarország Kft. üzleteinek fő erősségét a legkülönfélébb fogyasztói igényeket kielégítő frissáru – ezen belül a gazdag kenyér- és péksütemény kínálat jelenti.
A cégcsoport kiemelt figyelmet fordít áruházaiban a pékrészleg fejlesztésére, valamint a vásárlói igényeket szem előtt tartva a termékcsoport választékának folyamatos bővítésére. A SPAR és INTERSPAR áruházak átalakítása, felújítása során is nagy hangsúlyt kap a pékáru-osztályok megújítása, a saját pékségekben készülő kemencefriss termékek minél szélesebb körű biztosítása érdekében. 

A főváros egyik legszebb helyszínén megrendezett Kenyér- és Péksütemény Fesztivál remek alkalmat kínál, hogy a látogatók megismerkedjenek az ország legjobb pékségei és pékáru forgalmazói hagyományos és új termékeivel. A rendezvényen a SPAR saját kiállítói területtel vesz részt. A „SPAR udvaron" belüli standokon mintegy 30-féle saját sütésű termék (pl. juhtúrós leveles pogácsa, olivás paillasse, köleses-szilvás levél) és 8-féle saját márkás csomagolt kenyér és kalács kóstolására, kedvezményes vásárlására nyílik lehetőség. 

Mindezen túlmenően az ingyenesen látogatható fesztivál kitűnő családi szórakozás is, hiszen a színpadon hagyományőrző népzenei és néptánc programok, valamint sztárfellépők várják az érdeklődőket.

Népszerű bejegyzések