SPAR segítő kezek - a fenntartható fejlődésért, az élhető jövőért


A SPAR Magyarország Kft. cégfilozófiájában a minőségi kereskedelmi munka és az ügyfél-elégedettség mellett kiemelt szerepet kap a társadalmi felelősségvállalás. A cégcsoport sokrétű CSR tevékenységeit 2013. május 23-tól a „SPAR segítő kezek" márkajel foglalja egységes keretbe.

A SPAR felelős vállalati tevékenysége működése valamennyi területén megfigyelhető. A cégcsoport az ország egyik legnagyobb munkaadójaként, több mint 12000 munkavállalóért tartozik felelősséggel, kiemelten kezeli képzésüket és kedvezményes szolgáltatások biztosításával, különféle díjakkal, elismerésekkel értékeli hűségüket. A vállalat fokozott figyelmet fordít az élelmiszerbiztonságra, az egészséges életmód támogatására, valamint a természeti környezet megóvására. A környezettudatosság megfigyelhető a hulladékkezelésben, a logisztikai folyamatokban, továbbá jellemző a cég által folytatott reklámtevékenységre is. A közösségi hozzájárulások szintén a cégfilozófia szerves részét képezik. A SPAR karitatív szempontból legfontosabb stratégiai partnere több mint másfél évtizede a Magyar Máltai Szeretetszolgálat. Ez idő alatt számos jótékony célú programot valósított meg a két szervezet közösen.
A cégcsoport a szeretetszolgálattal való kapcsolatán túl egyéb társadalmi érdekeket szolgáló elképzelés megvalósításában is segítséget nyújt. 



Népszerű bejegyzések