Ügyfelei érdekében a MEWA megfelel a legmagasabb szintű minőségi és környezeti normáknak

A minőségi és környezetvédelmi követelmények teljesítése ma már magától értetődik minden gyártó és szolgáltató számára. Ezért nagyon fontos, hogy az ipari beszállítók is teljesítsék az elvárt minőségi paramétereket. A MEWA, amely Magyarországon teljes körű textil törlőkendő- és olajfelfogó szőnyeg szolgáltatással, valamint 2013. eleje óta munkavédelmi eszközökkel is ellátja ügyfeleit, megfelel az ISO 9001 minőségbiztosítási és az ISO 14001 környezetvédelmi normáknak.
A szolgáltatások magas minősége garantálja a piaci sikert és versenyképességet. A MEWA ennek megfelelően, a Total Quality Management (TQM) elvei szerint, működésének teljes területén kiemelt kérdésként kezeli a minőségbiztosítást. A vállalatnál folyamatosan vizsgálják a piaci igényeket, s ezekhez igazítják a szolgáltatás rendszerét és a termékkínálatot. A magasan kvalifikált és motivált dolgozókat minden szinten bevonják a döntéshozatalba, állandóan, tervszerűen javítják az üzemi folyamatokat és azok ellenőrzését.
A vállalat számára az a legfontosabb, hogy ügyfelei számára megbízható partner legyen. A minőséggel kapcsolatos vállalati koncepció központi eleme az intenzív ügyfélszolgálati munka, amely rendszeres ügyfél-elégedettségi felmérésekkel, piackutatással, és a kvalifikált beszállítók minősítésével egészül ki. Az elméleti kutatás és a gyakorlat legújabb eredményeit alkalmazva képesek gyorsan és rugalmasan megfelelni az aktuális elvárásoknak és trendeknek, sőt, egy lépéssel meg is előzik ezeket.
A MEWA beszállítóitól is elvárja, hogy a partneri együttműködés keretében feleljenek meg a saját magával szemben is támasztott világos követelményrendszernek. Mindez elsősorban a vállalat ügyfeleinek érdekét szolgálja, így mindig biztosak lehetnek abban, hogy egyenletesen kiváló minőségű szolgáltatást kapnak. A vállalat teljes működése megfelel az ISO 9001-es norma szerint tanúsított minőségbiztosítási követelményeknek.
A környezet védelme és erőforrásainak megóvása harminc éve prioritás a németországi központtal rendelkező vállalatnál. A MEWA legfontosabb szolgáltatása, hogy többször felhasználható törlőkendőket biztosít megrendelői részére, ami önmagában is környezetbarát megoldás. A szállítás és tárolás során használt biztonsági konténerek a felhasználási területtől függően akár 8 éven keresztül is használhatók. A mosást környezetbarát, víz- és energiatakarékos eljárással végzik, így a MEWA ügyfelei mindig biztosak lehetnek abban, hogy a vállalat szolgáltatásainak igénybe vételével a fenntartható fejlődést is szolgálják. A MEWA rendszere az ISO 14001 környezeti norma szerint tanúsított.

Népszerű bejegyzések