Új üzleti nyomtatási megoldásokat mutatott be a HP

A HP bejelentette, hogy kibővíti nyomtató és képfeldolgozó portfolióját, amelynek célja, hogy a kis- és középvállalkozások (KKV), valamint a vállalatok hatékonyságnövekedést és költségcsökkentést érjenek el a megszokott minőség feladása nélkül. 
Az új HP megoldások között a következőket találjuk:
·         A HP LaserJet Pro MFP M521 készüléket nyomtatási, lapolvasási, másolási és faxolási funkciókkal látták el, hogy a vásárlók minden nyomtatással kapcsolatos igényeinek megfeleljen.
·         A vállalatok igényeire kialakított HP LaserJet Enterprise M725 biztonságos, nagy-mennyiségű nyomtatást és képfeldolgozást biztosít kedvező áron;
·         HP Scanjet Pro 3000 s2 Sheet-feed Scanner olyan KKV-k számára lett kialakítva, amelyeknél a lapolvasó választásakor kiemelt szerepe van a könnyű használhatóságnak és a minimális környezeti lábnyomnak.
·         The HP Officejet Pro 200 series megbízható, professzionális nyomtatás ígér egy lézernyomtató oldalankénti nyomtatási költségeinek akár a feléért is. (1);
·         A HP Officejet 7610 Wide Format e-All-in-One készülékben található széles formátumú nyomtatási megoldással a vásárlók akár házon belül meg tudják oldani az eddig nyomdával készített szórólapok és brosúrák nyomtatását is;
·         A HP Exstream Delivery Manager fejlesztései biztosabbá teszik a elektronikai fogyasztói kommunikáció digitális célhoz érését és megerősíti azok követésének képességeit. 
"A különféle szervezetek új megoldásokat keresnek munkatársaik termelékenységének javításához, úgy, hogy az ne járjon a költségek emelkedésével." - mondta Pradeep Jotwani a LaserJet és Enterprise Solutions üzletág vezető elnökhelyettese. "A HP legújabb nyomtatási és szoftveralapú technológiái lehetővé teszik az üzleti vállalkozásoknak, hogy egy összekapcsolt, virtuális munkahelyet alakítsanak ki a lehető legalacsonyabb költségek mellett."

 

Népszerű bejegyzések