+ 1 jegy – Adj egyet ajándékba! - Hagyományok Háza

A Hagyományok Háza is csatlakozott a Nápolyból indult kezdeményezéshez, amely kávéházakban kezdődött: a vendégek a saját fogyasztásuk mellett előre kifizetnek egy vagy több kávét, amelyet megkaphatnak azok, akik ezt nem engedhetik meg maguknak. A kezdeményezéshez ma már világszerte csatlakoztak nemcsak vendéglátóhelyek, hanem kulturális intézmények is.
A Hagyományok Háza látogatói kétféle kulturális eseményre válthatnak jegyet azoknak, akik rászorulnak: meghívhatják őket a Hagyományok Háza saját szervezésű, színháztermi előadásaira, valamint a Magyar Népi Iparművészeti Múzeum kiállításaira.
Ehhez csupán annyit kell tenniük, hogy a Magyar Népi Iparművészeti Múzeumban (I., Fő utca 6.) 600 forintért, vagy a Hagyományok Háza jegypénztárában 1500 forintos egységáron megvásárolnak egy vagy több felfüggesztett jegyet (ez a hivatalos elnevezése az előre kifizetett, de mások által, későbbi időpontban felhasznált jegynek), amelyeket mi félreteszünk. A jegyek iránt telefonon vagy személyesen lehet érdeklődni közvetlenül a jegypénztárban vagy a múzeumban. Fontos tudni, hogy amennyiben egy előadás teltházas, arra nem kérhető felfüggesztett jegy, ilyenkor a jegypénztáros ajánl helyette másikat.

Népszerű bejegyzések