A mozipremierrel egy időben a Telekom Videotékájában a "Védelmi kód" című film

Az izgalmas, amerikai-brit-belga thriller a hivatalos hazai mozibemutatóval egy időben, június 20-tól tekinthető meg a Telekom Videotékájában és a Moziaréna szolgáltatáson keresztül. CIA titkosügynök, kódfejtő, elit kommandósok - minden adott az izgalmas szórakozáshoz, a főszerepben John Cusack, Malin Akerman és Hannah Murray.

Az ADS Service filmforgalmazóval tavaly megkezdett Telekom együttműködése idén új szakaszba lépett: „A hallgatás szabálya" után ez már a második olyan film, ami a mozipremierrelegy időben a Telekom Videotéka szolgáltatásának köszönhetően eljuthat a nézőkhöz.  A kikölcsönzött filmet a Moziaréna szolgáltatás segítségével magunkkal vihetjük okostelefonunkonvagy táblagépünkön, kiválaszthatjuk, hogy szinkronizáltan, vagy eredeti nyelven nézzük-e meg, SD vagy HD minőségben.  Okoseszközünkön pedig  most már videó tartalmakat is kompromisszummentesen fogyaszthatunk, a Telekom 4G/LTE mobilinternet szolgáltatás segítségével.

A Telekom egy korábbi kutatásából kiderül, hogy minden harmadik tévénéző igényli az átgondolt, tudatos tartalomfogyasztást. A hagyományos video, vagy DVD kölcsönzést kiváltóVideo-On-Demand népszerűsége a Telekom tapasztalatai szerint folyamatosan növekedett az elmúlt években, ezt mutatja a Videotéka havi átlagosan 100.000-es kölcsönzési száma. A nézők a Videotéka és a Moziaréna szolgáltatás használatával a hagyományos, lineáris műsorfolyamtól elszakadva választhatnak mozifilmeket, kimagasló kép- és hangminőségben, jogtiszta módon. A szolgáltatásban jelenleg több mint 40 filmgyártó és - forgalmazó cég közel ezer filmje tekinthető meg. 

Népszerű bejegyzések