Bemutatkozik a stílusos Sony Xperia M

A Sony Mobile Communications ("Sony Mobile") a mai napon bemutatta legújabb Xperia M készülékét,  melyet a márka védjegyének számító egyedi formatervezés és az egyszerűbb csatlakoztatás érdekében létrehozott egy érintéses megosztási funkció jellemez.
Az Xperia M újabb piacok és fogyasztói csoportok számára teszi elérhetővé a Sony élményt. Így az egy érintéses NFC kapcsolódás, a lenyűgöző formavilág, az éles képek megjelenítésére alkalmas jó minőségű kijelző, az intelligens kamerafunkciók, a megnövelt készenléti időt kínáló STAMINA mód, és természetesen a Sony médiaalkalmazások még szélesebb rétegek számára válik hozzáférhetővé.
Az Xperia M főbb tulajdonságai
- Egy érintéses megosztás NFC-vel. Képernyőtükrözés TV-re, valamint zenék és képek megosztása egyéb NFC-képes eszközök között
- OmniBalance dizájn, 4"-os FWVGA érintőképernyő és LED jelzőfények
- Sony ClearAudio+ hangzásjavító technológia, xLOUD és 3D Surround Sound (VPT)
- 5 megapixeles Gyorsfotó funkciós fényképező, autofókusszal és HDR-rel, valamint dedikált kameragombbal
- Kétmagos processzor
- STAMINA mód a megnövelt akkumulátor kapacitásért
- Elérhető fekete, fehér, lila és sárga színekben
Xperia Mdual
A két SIM-kártyát kezelő Xperia Mdual változattal a felhasználók szabadon választhatnak két SIM kártya közül hívások kezdeményezésénél vagy üzenetek írásánál, csupán egyetlen érintéssel. Ezen kívül mindkét SIM-kártya szabadon testre szabható – például az üzleti, vagy magán csengőhangok beállításával is – így könnyen elválaszthatóak egymástól a munkahelyi illetve magán jellegű hívások és híváskezelések.
Az Xperia M és Xperia Mdual készülékek világszerte 2013 harmadik negyedévétől lesznek elérhetőek.

Népszerű bejegyzések