EFOTT - Vonattal utazzon a fesztiválra!

A MÁV-START Zrt. a 2013. június 25-30. között megrendezésre kerülő EFOTT Fesztiválra utazóknak – a rendezvény ideje alatt – kényelmes eljutási lehetőséget biztosít a menetrenden felüli, zánkafürdői vonatmegállással, hosszabb szerelvényekkel, illetve az „EFOTT Partyvonat" közlekedtetésével.

Az EFOTT (Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója) a felsőoktatásban tanulók egyik legnépszerűbb rendezvénye, ahol a színes kulturális programok és sportesemények mellett évről évre neves külföldi és hazai előadók várják a hallgatókat, látogatókat.
A vasúttársaság a fesztiválozók megfelelő kiszolgálása érdekében a rendezvény ideje alatt Zánkafürdő állomáson is megálló vonatokat, több kocsival megerősített hosszabb szerelvényeket közlekedtet. Ezeken felül plusz utazási lehetőséget is biztosít – kelenföldi és székesfehérvári megállással – a fesztiválpartyvonatával, amely péntek és szombat délután Budapestről Zánkafürdőre, vissza pedig szombat és vasárnap hajnalban Zánkafürdőről Budapestre indul.
A Zánkafürdő állomáson is megálló vonatok listája illetve a partyvonat menetrendje a Vonattal az EFOTT-ra! oldalon megtekinthető.
Az utasok további információkat a MÁV-START Zrt. honlapján, a www.mav-start.hu weboldalon találhatnak, vagy a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 40 49 49 49-es telefonszámán kérhetnek.

Népszerű bejegyzések