Első Nagy Céges Buli

Minden fiatal pályakezdőt vár az „Első Nagy Céges Buli"
A pályakezdők és Magyarország nagyvállalatai ismerkednek majd a nyár első szerda délutánján
Június 5-én az Akváriumban karrier tanácsadással és valóban működő praktikákkal látják el a fiatal álláskeresőket a Nestlé, a Coca-Cola, az Avis Budget Group, a GE Healthcare, az NSN, az NNG, a BT, a Citibank a TATA Consultancy és a Kelly Services HR szakemberei.
A fiatal, tehetséges pályakezdőknek jó elhelyezkedési lehetőségre, a nagyvállalatoknak pedig megbízható és felkészült szakemberekre van szükségük. Ennek a két csoportnak a találkozóját szervezi meg a nyár első szerda délutánján a Profession.hu. Az egyetemisták már az utolsó szemeszterek alatt is keresnek munkát: vállalnak gyakornoki, asszisztensi feladatokat a kötelező szakmai gyakorlaton túl is tudatosan készülve a pályakezdésre. Ebben segíthet most a szerdai esemény, ahol megszokott klisék helyett valódi tanácsokat kapnak majd a részvevők, míg egyetemi és főiskolai bandák koncerteznek a helyszínen. Lesz Budapest Slam Poetry, kerekasztal beszélgetések, játékok, este pedig az Ivan & The Parazol zenél. A regisztrálóknak az esti koncert ingyenes.
Időpont: 2013. 06. 05.
·         14:00-tól: Egyetemi és főiskolás zenekarok koncertjei; karrier tanácsadás; beszélgetés az Ivan & the Parazol zenekar tagjaival, Budapest Slam Poetry
·         20.00-tól: Ivan & the Parazol koncert
Helyszín: Akvárium Klub (Budapest, V. ker. Erzsébet tér)

Népszerű bejegyzések