Megérkezett a legvékonyabb új Xperia™ Z Ultra a világ legnagyobb Full HD kijelzővel rendelkező okostelefonja

A Sony Mobile Communications ("Sony Mobile") a mai napon bemutatta a prémium nagy képernyős androidos okostelefonok legújabb forradalmi mérföldkövét. Az új vízálló** Xperia Z Ultra vékony, pehelykönnyű formatervezésének szinte bárhol, bármikor használható. A még magával ragadóbb vizuális élményért a világon először ez a készülék kapta meg a Full HD TRILUMINOS™ for mobile kijelzőt és a Sony legfrissebb X-Reality™ mobil meghajtóját. A készülékben egy 2.2 GHz-es négymagos Qualcomm® Snapdragon™ 800 processzor található, és a 4G LTE és HD voice szolgáltatásokkal kiegészülve nyújt zavartalan szórakoztató élményt, iparágvezető akkumulátor teljesítménnyel és elképesztő sebességgel.
Ezen felül a vállalat szintén a mai napon jelentette be a Sony SmartWatch 2 SW2-t, a jelenleg elérhető legkorszerűbb okosórát*.
A Sony SmartWatch 2 tulajdonképpen egy olyan második kijelző androidos okostelefonokhoz, amely növeli a telefon funkcionalitását, mivel további egyedi előnyöket kínál. Letisztult formavilág és praktikus felhasználhatóság egy multifunkciós órában, amely nemcsak értesít, hanem androidos kezelőfelületének köszönhetően a telefon távoli vezérlésére is alkalmas.

Népszerű bejegyzések