Pótjegy nélkül Kőbánya-Kispest és a Nyugati pályaudvar között


A BudapestSzolnokDebrecenNyíregyházaZáhony vasútvonalon, a Városliget elágazásnál pályakarbantartási munkálatok folynak várhatóan 2013. július 11-éig.

A vágányzárral együtt járó munkák ideje alatt, július 11-éig bezárólag, Kőbánya-Kispest és a Nyugati pályaudvar között valamennyi gyors-, sebes- és InterCity-vonat pótjegy és helyjegy megváltása nélkül vehető igénybe. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az utasészrevételek és a vasúttársaság tapasztalatai alapján engedélyezte a pót- és helyjegymentes utazási lehetőség átmeneti bevezetését. Az intézkedés a budapesti pályaudvarra történő, zavartalan eljutást hivatott elősegíteni.
A Budapest–Nyíregyháza között közlekedő InterCity vonatok Budapest-bérlettel továbbra sem vehetők igénybe, a többi vonatra azonban – ideértve a Szegedre közlekedő InterCity gyorsvonati részét is – érvényes a Budapest-bérlet.

Az utasok további információkat a www.mav-start.hu oldalon találnak, és a helyi tarifával hívható 06 40 49 49 49-es, MÁVDIREKT ügyfélszolgálati telefonszámon kérhetnek.

Népszerű bejegyzések