R.I.P.D. - Szellemzsaruk - előzetes

Jeff Bridges és Ryan Renolds a főszereplői a R.I.P.D. - Szellemzsaruk című természetfölötti akciófilmnek. A túlvilági Szellemügyosztály két nyomozóját alakítják, akiknek az a dolga, hogy szolgálják és védjék az élőket, nehogy odaátról nyughatatlan lelkek zavarják meg őket. 
Roy Pulsipher (Bridges) veterán seriff jó ideje szolgál már a Szellemügyosztályon, kísértetek után nyomoz, akik álcázva magukat elvegyültek az élők között. Mi a seriff feladata? Hogy letartóztassa és törvény elé állítsa e különleges bűnözőket, akik a gyanútlan földlakók közé rejtőztek a végítélet elől. A szarkasztikus humorú Roy új társat kap egy másik elhunyt zsaru, a szép reményű nyomozóként túlvilágra penderült Nick Walker (Reynolds) személyében, és le kell küzdeniük kezdeti ellentéteiket, hogy első osztályú csapatmunkával tűnjenek ki. Amikor olyan szörnyű tervet fednek fel, amelynek eredményeként megszűnhet a földi élet mint olyan, a Szellemügyosztály két kiválóságának helyre kell állítania a kozmikus egyensúlyt – ellenkező esetben a túlvilágról gonosz szellemek özönlik el a miénket.
Bridges és Reynolds oldalán Kevin Bacon alakítja Bobby Hayest, aki Nick társa volt, amíg hősi halált nem halt; Mary-Louise Parker játssza a Felügyelőt, Nick és Roy kőkemény főnökét; és Stephanie Szostak formálja meg Juliát, Nick özvegyét, akinek ki kell derítenie férje halálának okát, mielőtt kellemetlen feladat hárul rá a világvége kivitelezésében. 
A szereplőgárdához tartozik a legendás karakterszínész, James Hong is mint Nick roppant meglepő megjelenésű avatarja, valamint Marisa Miller szupermodell Roy szexi porhüvelyeként. 

Népszerű bejegyzések