63. Vasutasnap - budapesti és vidéki események

V40,016 of MAV in Magyar Vasúttörténeti Park. ...
A BUDAPESTI KÖZPONTI RENDEZVÉNY PROGRAMJA – 2013. július 12. (péntek):
Tisztavató ünnepség:
Helyszín:            Magyar Vasúttörténeti Park (1142 Budapest, Tatai út 95.).
Időpont 2013. július 12. (péntek), délelőtt 10:00 órától kb. 11:30 óráig.
A Tisztavató ünnepségen részt vesz és beszédet mond: Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára és Dávid Ilona, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója.
Az ünnepségen a végzős hallgatók fogadalmat tesznek, majd a kiváló eredménnyel végzett új vasúti tisztek jutalomban részesülnek.
               
A Vasút Szolgálatáért kitüntetések, a Baross Gábor-díj, a Miniszteri Elismerések és a Közlekedésért Érdemérmek átadási ünnepsége
Helyszín:            Magyar Vasúttörténeti Park (1142 Budapest, Tatai út 95.).
Időpont délután 15:00 órától kb. 18:30 óráig
Részt vesz és beszédet mond: Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter és Dávid Ilona, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója.

VASUTASNAPI PROGRAMOK – 2013. július 13. (szombat):
Helyszínek:        Budapest, Békéscsaba, Nagykanizsa, Miskolc, Pécs, Szolnok, Záhony
Időpontok:         10:00 illetve 11:00 órától kezdve a késő esti órákig
Részletes program és információk: http://www.mav.hu/vasutasnap_2013/  
A vasutasnapi programokban idén sem lehet csalódni! A tánc- és musical show-val, vasutas nótacsokorral, gyermekkoncerttel, kutyás bemutatóval, s megannyi más programmal indul a szórakozás. Ahogy minden évben, a hagyományos főzőverseny mellett most is több sportágban (például foci, tenisz, ulti, sakk) mérhetik össze ügyességüket a vállalkozó kedvű vasutas csapatok. Délután és este neves fellépők, Zséda, Pataky Attila, Vastag Csaba, Fenyő Miklós, Dolly Roll, Cseke Katinka koncertje várja az egyes helyszínekre látogatókat. Ezen kívül lesz még a gyermekeknek légvár, kézműves foglalkozás, arcfestés, üvegfestés, és a kicsiket még bohócok is szórakoztatják. A móka s vidámság mindenhol garantált.

Népszerű bejegyzések