"A Biztonság új mértékegysége" - akció indult a MOL töltőállomásokon

A MOL Magyarország Kiskereskedelem új, a piacon egyedülálló töltőállomási akciót indított. „A Biztonság új mértékegysége" akció keretein belül tankoláskor minden liter EVO NEO prémium üzemanyag ára egy nap külföldön is érvényes közlekedési balesetbiztosítást tartalmaz.
A MOL Magyarország Kiskereskedelem új, a piacon egyedülálló töltőállomási akciót indított. „A Biztonság új mértékegysége" akció keretein belül tankoláskor minden liter EVO NEO prémium üzemanyag ára egy nap külföldön is érvényes közlekedési balesetbiztosítást tartalmaz. A biztosítás a gépjármű vezetőjére és a baleset időpontjában a gépjárműben tartózkodókra is kiterjed. A közlekedési balesetbiztosítást a MOL partnere, a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. szolgáltatja. Az akcióban készpénzzel, bankkártyával, MOL Törzsvásárlói kártyával, Multipont kártyával és MOL Blue kártyával történő fizetéssel vehet részt a vásárló a kijelölt MOL-kutakon.
Az akció szeptember 29-ig tart, de a biztosítási tartam az akció időtartamán túl is érvényes. (Pl. ha szeptember 29-én tankol a vásárló 45 liter prémium üzemanyagot, a biztosítási szolgáltatásban változatlan feltételek mellett 45 napig részesül, annak ellenére, hogy az akciós időtartam lejárt.)
A biztosítás feltétele, hogy az EVO NEO benzin vagy EVO NEO Diesel üzemanyag tankolását igazoló bizonylatra felvezessék annak a járműnek a rendszámát, amire a biztosítás vonatkozik, illetve lepecsételjék a töltőállomás bélyegzőjével. A rendszámmal és bélyegzővel ellátott bizonylatot egy esetleges kárrendezés során be kell mutatni, ezért a bizonylatot meg kell őrizni.
A prémium üzemanyagot vásárló ráadásul egy nyereményjátékon is részt vehet. A játék weboldalán (http://cigbiztositas.mol.hu/) regisztrálva akár wellness hétvégét vagy egy párizsi utat is nyerhet.

Népszerű bejegyzések