A Cartoon Network és a LEGO Csoport új termékcsoportot indít el Mixels néven

A Cartoon Network és a LEGO Csoport közös vállalkozás keretében új, eredeti ötletre épülő, globális szórakoztató termék létrehozását jelentette be. A 2014-ben induló Mixels, a sokoldalú, családi termék két olyan világmárka új franchise kezdeményezése, amelyek élen járnak a gyerekeknek szánt termékek és tartalmak fejlesztésében. Az új vállalkozás többek közt animált tartalomból (elsősorban kisfilmek), gazdag digitális játékélményből és gyűjthető építőjáték kocepcióból áll.
A kreatív és váratlan fordulatokat tartalmazó történetek, amelyekben a Mixels szereplők legókockák módjára keveredhetnek egymással, a Cartoon Network csatornán és a www.cartoonnetwork.com weboldalon lesznek láthatók. Az elérhető áron kínált, gyűjthető minifigurák bevezetésére három fázisban kerül sor 2014-ben, de eredeti mobilalkalmazás formájában is megelevenedik a Mixels világa.
A Mixels a gyermekek szórakoztatásában vezető szerepet betöltő Cartoon Network és a kreatív, minőségi játékairól világszerte közismert LEGO Csoport közös produktuma. A két vállalat akkor fogott össze, amikor a Cartoon Network Studios olyan új eredeti tartalmat kívánt alkotni, amely a LEGO® játékok sajátosan nyitott világán alapszik, miközben a LEGO Csoport éppen egy aprócska lényekre épülő koncepción dolgozott: így született meg a Mixels. Magát a szellemi terméket tartalomfejlesztők, tervezők és animátorok nemzetközi csapata alkotta meg: Los Angelestől és Atlantától kezdve San Diegón és Connecticuton keresztül Dániáig a világ legkülönfélébb tájairól érkeztek az ötletek. 

Népszerű bejegyzések