Alfa Fesztivál – Utazzon vasúttal, féláron!

A MÁV-START Zrt. ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásáról Várpalotára, a július 18-20. között megrendezésre kerülő Alfa Fesztiválra utazóknak.

Az Alfa Fesztivál a hazai könnyűzenei élet egyik kiemelkedő rendezvénye, ahol a színes programok mellett, jutányos belépőjegyekkel, pénztárcakímélő árakkal és színvonalas kempinggel várják a közönséget.
A rendezvényre készülődő utasok a MÁV-START bármely jegypénztárában meg tudják vásárolni a kedvezményes, alkalmi menettérti vasúti menetjegyeiket. A kedvezmény igénybe vételéhez az utasoknak a menetjegyeiket a helyszínen le kell bélyegeztetni, és a vonaton a jegyvizsgáló kérésére be kell mutatni.
Bélyegzés a fesztivál bejáratánál, a pénztárban július 18-a és 20-a között 12:00 óra és 20:00 óra között kérhető.
A kedvezményes árú, alkalmi menettérti jeggyel az utazás legkorábban a rendezvényt megelőző napon, július 17-én kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvény utolsó napját követő napon, július 21-én kell befejezni.
Az utasok további információkat a MÁV-START Zrt. honlapján, vagy a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 40 49 49 49-es telefonszámán kérhetnek.

Népszerű bejegyzések