Búcsú a 20 éves Krisna-völgyben

Krisna-völgyi Búcsú Somogyban a nyár derekán – július 19-21. Öko-életmód, hagyományok, vidéki életstílus, keleti hangulatok, India ízei, illatai és filozófiája. Füstmentes családi fesztivál – egész napos kikapcsolódás időseknek, és kicsiknek is! Lazítunk…
Krisna-tudatos pillanatok
A Krisna-hívők mindig énekelnek, táncolnak. De miért? Mitől ilyen jó a kedvük? Mi az a fura ruha rajtuk? Mit motyognak az orruk alatt?! Milyen érzés lehet füstölőt ajánlani Krisnának?
Itt mindent megmutatunk, amire kíváncsi vagy. Felveheted a ruháinkat, játszhatsz a hangszereinken, és meditálhasz. Több mint 5000 éves, titkos mantrákat hallhatsz. Izgalmas időutazásra hívunk a misztikus Indiába. Tapasztald meg ezt a varázslatos hangulatot kötelezettségek nélkül. Garantáltan más világban fogod érezni magad. Valóság, vagy álom? Ki tudja. Gyere és próbáld ki…
Biokert
Naná, hogy idén is bemutatjuk saját termesztésű zöldségeinket – csodálatos paradicsomokat, padlizsánt, cukkínit, okrát és még sok minden mást is – biokertészetünkből. Garantáltan vegyszermentes, napon érlelt s gondosan ápolt terményeink várják Önt is a Búcsúban. Kertészeink messze földön híresek szakértelmükről és a tradicionális gazdálkodás iránti elkötelezettségükről. Kérésre előadást is tartanak módszereikről. Ha kedvet kapna kipróbálni ezeket a szelíd, természetbarát technikákat, várjuk hétvégi biokertész tanfolyamainkon is az év folyamán.
Öko-porta
Öko-portánkon mindent megtudhat a házi készítésű antiallergén, vegyszermentes szappanokról, mosószerekről, illatszerekről, sőt, elkészítheti saját fog
krémjét is. Tájékozódhat az E-számok összetevőiről, a valóban veszélyes összetevőkről, melyek rejtve mérgezik szervezetünket. Ne hagyja magát félrevezetni a jól hangzó reklámoktól. Legyen saját egészségének kovácsa!
Gasztronómia
Egzotikus vacsorát szeretnél főzni, de nem találsz hozzá fűszereket? Gyere el a Búcsúba, és mi eléd varázsoljuk a mesés kelet minden kincsét. A különleges fűszerek mellett szakácskönyveket is találhatsz. Ha bizonytalan vagy az elkészítés mikéntjében, látványkonyhánkban nem csak megnézheted, de ki is próbálhatod mi a csapáti sütés titka, mitől lesz a puri olyan, mint egy labda. Természetesen a puding próbája az evés – a végén mindent el lehet fogyasztani.:)
Govinda Étterem a völgyben
Éttermeinkben tradicionális és nemzetközi fogások közül válogathatsz. Jelen vannak az indiai, magyar és olasz konyha kedvelt ízei. Az italok is változatosak. Fogyaszthatsz rózsavizes limonádét, helyi bio zöldség-gyümölcs italt, vagy akár koffeinmentes kávét. Egyetlen célunk van: érezd jól magad. Szállj ki a mindennapok taposómalmából és élvezd a különleges ízeket és fogásokat. Ételeinket Istennek ajánljuk, így Te is megszentelt finomságokat fogyaszthatsz – az odaadásban van az igazi különbség. Természetesen minden étel vegetariánus. El sem tudod képzelni, mennyiféle finomságot lehet hús nélkül is készíteni! Garantáljuk, hogy elégedetten fogsz távozni.
Mi vár még Rád a Búcsúban?
Védikus esküvő és tűzceremónia, zenés színpadi programok, gyermekfoglalkozások – nézz be hozzánk >>

http://bucsu.krisnavolgy.hu/


Népszerű bejegyzések