Cartoon Expressz Tajvanban és hamarosan hazánkban is

A Cartoon Network, Tajvan első számú gyerekcsatornája a tajvani nagysebességű vasúthálózatot üzemeltető vállalattal közösen útjára indította a Cartoon Expresszt, amely új, izgalmas utazási élménnyel szolgál a szigetország utazóközönsége számára.
A nyitóünnepségen elsőként hátrányos helyzetű tajvani gyerekek próbálhatták ki a Cartoon Network kilenc sikersorozatának, többek közt A Gumball csodálatos világának, valamint az  Oggy és a svábbogarak, aBen 10 és a Pindur pandúrok szériáinak legnépszerűbb szereplőivel díszített vonatot.
A vonat első útján a sorozatok jól ismert szereplői mutatták be a vasúti kocsikat a gyerekeknek, míg az utas tájékoztatók a Kalandra fel!sorozatból ismert kutya, Jake hangján hangzottak el. Jake-kel a vonaton elhelyezett postaládán is találkozhat a nagyközönség, amelybe a barátoknak és családtagoknak szánt Cartoon Expressz képeslapok dobhatók.
Sunny Saha, a Turner International délkelet-ázsiai és csendes-óceáni régiójának alelnöke és ügyvezető igazgatója a következőképpen nyilatkozott erről az új kezdeményezésről: „A Cartoon Expressz több ezer utazó számára tartogat felhőtlen és örömteli szórakozást. Elmondhatatlan élmény látni a Cartoon Network népszerű szereplőit a vonat külső és belső enteriőrjében. A látvány mindenképpen új színt hoz Tajvan közlekedésébe!"
A Cartoon Network szereplőivel díszített vonat a világon először, Tajvan nyugati partvidékén fog közlekedni, a járat a sziget fővárosát, Tajvant és a délen található Kaohsiung városát köti össze egymással. A 14 hónapig tartó kampányidőszak során várhatóan több mint 1,5 millió utas fog megfordulni a Cartoon Expressz szerelvényein.
A legkisebbek hamarosan Magyarországon is utazhatnak Cartoon Network-vonattal:  a Vasúttörténeti park ünnepi gőzmozdonya, a Cartoon Network Télapó Expressz december 7-én szombaton és 8-án vasárnap a csatorna legnépszerűbb karaktereivel díszítve és számos Cartoon Network-meglepetéssel várja, hogy kigördüljön a Nyugati pályaudvarról. Innen az utasok a Vasúttörténei park Orient csarnokába érkeznek, ahol két napon keresztül számos mikulás napi program és ajándék vár rájuk.


Népszerű bejegyzések