Filmes hírek

English: Brad Pitt at the Burn After Reading p...Túllépte a negyedmilliárd dollárt Brad Pitt filmje

Tíz nap alatt 263 millió dollárt hozott Brad Pitt új filmje, a Z világháború. Most már biztosan kijelenthető, hogy a 190 millió dollárból forgatott és hatalmas reklámkampánnyal beharangozott produkció nyere
séges lesz, s ezzel megnyílik az út a folytatások előtt. A Paramount stúdió és Brad Pitt eleve trilógiában gondolkodtak, de amikor a Z világháború készítése tavaly döcögni kezdett - komoly utóforgatásokra és újravágásra került sor -, a stúdió jegelte a terveket. A film sikere nyomán azonban elillantak a kételyek. Ezzel Brad Pitt újabb szintre emelkedett: Plan B Entertainment nevű cége élén olyan producerré vált, akinek saját franchise-a van, amelynek készítésénél övé a döntő szó, és persze a nyereségből is jóval nagyobb részt hasíthat ki magának. Ilyesmivel csak néhány sztár büszkélkedhet Hollywoodban, például Tom Cruise (Mission: Impossible-sorozat) vagy Vin Diesel (Halálos iramban).
(World War Z - már a hazai mozikban!)



Demi Lovato is paranormális lesz

Eddig nem volt szokás, hogy a Parajelenségek-sorozatban sztárok is szerepeljenek, most azonban megtört a jég: Demi Lovato csatlakozik a szereplőgárdához. Az egyik karakter kamaszkori énjét fogja alakítani a Parajelenségek 5-ben. Ebben része lehet annak is, hogy az énekesnő állítja, maga is találkozott egy kísértettel kislány korában, és azóta hisz a szellemekben. "Úgy nyolcéves lehettem, amikor egyik nap be akartam csukni a gardróbszoba ajtaját, és azt vettem észre, hogy egy kislány áll odabent, az 1800-as éveket idéző ruhában - meséli az énekesnő. - Elmondtam anyukámnak, aki erre elmesélte, hogy évekkel korábban bejött a szobámba, és azt látta, hogy egy képet tartok a kezemben, amelyen egy kislány látható százötven ezelőtti öltözékben. Beszéltem a képhez, és amikor anyukám megkérdezte, mit csinálok, azt válaszoltam, hogy a barátnőmmnel, Victoriával társalgok."
Az új Parajelenségek-film farvizén azonban érkezik még egy hasonló film a mozikba The Oxnard Tapes címmel, már idén októberben.
(The Oxnard Tapes - hazai bemutató: 2013. október 24.) 

Emma Watson utálja a Facebookot

Semmi pénzért nem regisztrálna a Facebookon Emma Watson. Van ugyan oldala, de azt az egyik asszisztense működteti, a színésznő rá sem néz. "Ha fönt lennék a Facebookon, az olyan lenne, mintha lemezteleníteném magam - mondja Emma. - Teljesen paff vagyok attól, hogy a közösségi média az élet minden területét áthatja. Hároméves kiskölykök rohangálnak iPadekkel meg más kütyükkel a kezükben, és összehasonlítgatják, kinek hány barátja van, hány helyen járt és hány ruhát tárol a szekrényében. Biztos vagyok benne, hogy ha valakinek így fel van turbózva a gyerekkora, az nem egészséges dolog."
Emma Watsont hamarosan Noé lányaként láthatjuk Darren Aronofsky filmjében. A címszereplő Russell Crowe.
(Noah - hazai bemutató: 2014. január



Jesse J írná A szürke ötven árnyalata filmdalát

A rendező és a forgatókönyvíró már megvan, sőt a bemutató dátumát is kitűzték - Amerikában 2014. augusztus 1. -, de azt még mindig nem tudni, kik fognak játszani A szürke ötven árnyalata című erotikus bestseller filmváltozatában. Sebaj, amíg ez eldől, Jesse J bejelentkezett a főcímdal megírására. A 25 éves brit popsztár úgy érzi, éppen a megfelelő korban van ehhez. Már nem éppen ártatlan, de még emlékszik hamvas leánykorára, amikor kezdett felébredni benne a vágy, és megtette az első tétova lépéseket az erotika útján. "Élem az életemet, és mindig arról írom a dalaimat, amit megtapasztaltam - mondja a Jessica Ellen Cornish polgári névre hallgató énekesnő. - Mivel folyamatosan az élményeimet dolgozom fel, igyekszem olyan izgalmassá tenni az életemet, amennyire csak lehet. Leginkább a ballépésekből lehet jó dalt írni, ami jó ürügy arra, hogy bátran melléfogjon az ember."
(Fifty Shades of Grey - amerikai bemutató: 2014. augusztus

Népszerű bejegyzések