Flash Art pop-up kiállítás


AZ ANANÁSZ ÉS A TÖBBIEK 
Nyári pop-up kiállítás
A Flash Art ismét megrendezi a kortárs képzőművészet delikát eseményét: a villámkiállítást. Péntek este (július 5-én) várjuk lapunk minden egyes olvasóját, előfizetőjét, rajongóját és kritikusát, szerzőjét és szereplőjét a friss számból válogatott pop-up kiállításra. A mostani meglepetéshelyszín a Budapest Art Factory (www.budapestartfactory.com) látványos ipari miliője. Terítéken a konceptuális fotó (Puklus Péter), a kísérleti grafika (Maurer Dóra), a pötty- és vonalredukció (Keserü Károly és Boros Mátyás), valamint a másik véglet: a líraian festői olajfestészet (Szabó Ákos és Horváth Dániel).
Időpont: 2013. július 5-én (pénteken) 19–21h

Helyszín: Budapest Art Factory, 1138 Budapest, Váci út 152–156.
Messzinek tűnik, de nem az: a 3-as metró Forgách utcai megállója épp a zöld, felújított szocreál ABB üzletház előtt található. Csak át kell vágni az irodaház előterén (a portás útba is igazít), majd megkerülni az egész épülettömböt jobb kéz felé, és már fel is tűnik a Budapest Art Factory felirattal ellátott régi ipari csarnok. Az oldalán lévő vaslépcső vezet fel a kiállítóterembe.
Aki kocsival vagy biciklivel érkezik, az a Vizafogó utca 2. szám alatt található kapun át juthat be a gyár területére. A portaépületet elhagyva balra máris ott az Art Factory vaslépcsője.
A kiállítás estéjén elő lehet fizetni a Flash Art magazinra a helyszínen. Az új előfizetőink különleges ajándékot kapnak: választhatnak Edson Chagas kiállított poszterei közül

– A borokról a Sauska gondoskodik –

Népszerű bejegyzések